Бокс — не для доччиних очей

29.08.2014
Бокс — не для доччиних очей

Хейден Панеттьєрі на церемонії вручення «Еммі».

Вагітна наречена Володимира Кличка, американська актриса Хейден Панеттьєрі, носить під серцем доньку. Про стать майбутнього первістка 25-річна «Дюймовочка» по суті випадково розповіла журналістці, яка брала в неї коментар на «червоній доріжці» церемонії вручення премії «Еммі». «Я не можу дочекатися, коли вона народиться», — зізналася Хейден у відповідь на розпитування про свій стан.

Незважаючи на те, що через буремні події в Україні їм із Володею вже кілька разів доводилося відкладати весілля, Хейден не засмучується й активно готується до появи нового члена сім’ї, облаштовуючи в будинку дитячу кімнату. «Я працюю з чудовим декоратором Беном Вандівером — він намагається зробити так, щоб не довелося міняти все у кімнаті, коли донька виросте», — розповіла Панеттьєрі.

Також вони з Кличком підшукують донечці «інтернаціональне» ім’я — «американське й українське водночас». Остаточно поки не визначилися, але кілька варіантів уже мають.

Тим часом Володимир в інтерв’ю німецькому таблоїду «Більд» розповів, що також із нетерпінням чекає появи малюка на світ і хоче бути присутнім на пологах. А після народження дочки планує завершити спортивну кар’єру. «Я проти того, щоб дитина бачила мене на рингу, навіть мої батьки ніколи не відвідують мої бої», — пояснив боксер.