Сила «ЗАСТУПу»

Сила «ЗАСТУПу»

Серед усього розмаїття партій, що представлені на політичній мапі України, відсутня сила, котра б репрезентувала інтереси селян. Проте минулими вихідними було здійснено спробу закрити цю лакуну. 26 липня 2014 року в Києві відбувся Форум Всеукраїнського об’єднання «ЗАСТУП» (За соціальну трудову українську перспективу).

Пустіть до себе

Пустіть до себе

Нарешті Україна буде не лише такою державою, з якої тікають, а й тiєю, до котрої просяться. Остання хвиля еміграції, що почалася при Януковичі і «вимила» з України чимало політдіячів (більшість iз них, щоправда, вже повернулася додому), лишилася позаду. Неприємний осад від неї остаточно нівелює факт звернення по політпритулок до теперішньої української влади.

Кличко і його команда

Кличко і його команда

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Те, як зараз починає свою роботу Віталій Кличко, ризикує обернутися для нього повним крахом уже за рік — адже восени 2015-го в Києві пройдуть іще одні (тепер уже — планові) вибори міськради та столичного очільника. І хоч роботи як такої за останні два місяці, власне, й не видно, зате дуже добре помітним є той «ігнор», котрий чемпіон світу демонструє громадській думці з приводу свого найближчого оточення.

Всі статті рубрики