Про «молоток та цвяхи»

Про «молоток та цвяхи»

У минулі вихідні президент США Барак Обама несподівано відвідав американських вояків в Афганістані, а днями оприлюднив план виведення їх звідти, повідомляє «Євроньюз». «Після майже 13 рокiв війни в Афганістані ми закінчуємо розпочате завдання, — сказав президент.

Труба трубi?

Труба трубi?

«Євросоюз змушений констатувати свою небезпечну залежність від поставок російських газу і нафти. ЄС необхідно інвестувати в інфраструктури для придбання скрапленого газу та інші джерела енергії, щоб не залежати такою мірою від Москви», — заявила Єврокомісія, представляючи 28 травня рекомендації з енергобезпеки.

Сильна слабка стать

Сильна слабка стать

Канцлер Німеччини Ангела Меркель учетверте поспіль очолила список 100 найвпливовіших жінок світу, який складає і щороку публікує американський економічний журнал «Форбс». Меркель уперше з’явилася у класифікації «Форбса» 2006 року і від того часу послідовно перебуває на першій позиції, за винятком 2010 року, коли посіла четверту сходинку.

Слава Радослава

Слава Радослава

Польське керівництво офіційно підтвердило, що номінувало міністра закордонних справ Радослава Сікорського на посаду глави європейської дипломатії, на якій він замінить представницю Великої Британії Кетрін Ештон. Ключову роль у цьому відіграла активність Сікорського як чільного представника ЄС у вирішенні кризи в Україні, зазначає Бі-Бі-Сі.

Всі статті рубрики