Наступна зупинка — Грушевського, 5

Наступна зупинка — Грушевського, 5

Зібравшись уперше після проведення президентських перегонів, Верховна Рада України взялася вершити власну долю. Говорили про вибори. Також дострокові, але цього разу — парламентські. «УМ» уже писала про те, що є три юридичні підстави для розпуску парламенту. Всі вони де-факто відсутні в нинішніх умовах, тож рішення про «перезавантаження» Ради буде, радше, політичним.

Порошенко — Президент. Тепер на 100%

Порошенко — Президент. Тепер на 100%

На четвертий день після проведення в Україні президентських виборів Центрвиборчком оприлюднив офіційні підсумки голосування від 25 травня. Отже, Президентом України вже в першому турі став Петро Порошенко, за якого віддали голоси 54,7% виборців, або 9 856 911 українців. На другому місці — Юлія Тимошенко з результатом у 12,81% (2 309 812 голосів).

167 вірнопідданих Межигір’я

167 вірнопідданих Межигір’я

Після нещодавніх викривальних публікацій про те, як проходив день екс-глави України (з’ясувалося, що Віктор Янукович вельми полюбляв усілякі різновиди масажів, i масаж стоп зокрема), з’явилася нова порція компромату на Президента-втікача. Група «Інформаційний спротив» оприлюднила дані щодо того, яка кількість межигірської обслуги забезпечувала Віктору Федоровичу подібний релакс.

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Вадим Карасьов: Якщо Порошенко буде сильним Президентом, він відпрацює два терміни

Вадим Карасьов: Якщо Порошенко буде сильним Президентом, він відпрацює два терміни

Є час робити вибір, а є час робити прогнози. Поки ЦВК дораховує останні відсотки, поки штаб переможця президентських перегонів готується до його інавгурації, так і хочеться підняти завісу над майбутнім та зазирнути у нього. Людина — слабка, й надія всім нам потрібна тут і зараз. Що принесе Україні її «спроба номер п’ять»?

Всі статті рубрики