Чи існує щира любов?

Чи існує щира любов?

Володарка премії «Оскар» Анджеліна Джолі, яка чотири роки не знімалася у жодному фільмі (останній раз ми її бачили у «Туристі»), цього разу — фея з вигнутими рогами, якій відрубали крила, через що вона стає ревнивою жінкою з розбитим серцем. У фентезі-фільмі «Чаклунка», представленому «Дісней», Анджеліна грає злу і нікому не підпорядковану Малефісенту.

Одинадцять уроків виживання

Одинадцять уроків виживання

Журналістка, літературознавець, ведуча Ірина Славінська презентувала свою нову книгу «Історії талановитих людей», що є продовженням популярної серії «Теплі історії». У книзі зібрані життєві історії людей, яких ми знаємо і любимо: Юрiй Андрухович, Катерина Ботанова, Ольга Герасим’юк, Лариса Денисенко, Iрена Карпа, Андрiй Уликов, Iван Леньо, Сергiй Лещенко, Юрiй Макаров, Мар’яна Садовська, Наталка Сняданко.

Півсвіту на велосипедах у пошуках пісні

Півсвіту на велосипедах у пошуках пісні

Екстравагантні, мелодійні, запальні, а головне — народні! На музичній арені, на противагу буденній попсі, засвітився гурт «Фолькнери». Двоє дівчат та троє хлопців виконують автентичні пісні в сучасному аранжуванні. Хтось називає це фолк-панком, хтось фолк-роком. Самі ж музиканти рамками себе не обмежують. Співають — як душа покличе. На днях вони презентували свій перший альбом «Корисні речі».

Всі статті рубрики