Мер Києва вперше стане дядьком?

30.05.2014
Мер Києва вперше стане дядьком?

Хейден Панеттьєрі й Володимир Кличко.

Через напружену ситуацію в Україні брат новообраного мера Києва Володимир Кличко вже кілька разів був вимушений відкладати весілля з нареченою, американською кінозіркою Хейден Панеттьєрі. Але тепер їм, можливо, доведеться передумати. Як повідомляє сайт журналу Us Weekly, Володя скоро стане татом! Принаймні «обізнане джерело» в оточенні пари запевняє, що Хейден вагітна. Щоправда, жодних інших подробиць видання не наводить, а від самих закоханих поки що не надходило ні підтвердження, ні спростування цієї інформації.

Нещодавно 24-річна актриса знялася у весільній сукні для глянцевого журналу про весілля. А раніше в одному з інтерв’ю зізналася, що мріє про дітей від свого велетня-бойфренда. «Я відчуваю, що народжена, щоб стати матір’ю. Материнство — це найкрасивіша, найзахопливіша річ у житті!» — казала тоді Хейден. І тішилася, що вони з Володею «зроблять нормальних дітей». «У Володимира ноги трохи викривлені літерою «О», а в мене — «Х»-подібні, тож у наших дітей ноги точно будуть рівні... І на зріст вони будуть «якраз», — передбачала потенційна мама, зріст якої заледве перевищує півтора метра, тоді як наречений переріс двометрову позначку.

Нагадаємо, Панеттьєрі з Кличком-молодшим познайомилися на вечірці 2009 року. Але після двох років роману розбіглися, залишаючись у дружніх стосунках. А торік навесні знову зійшлися і вже в жовтні заручилися. Потім почався Євромайдан, під час якого Хейден дуже підтримувала коханого і навіть виступала разом із ним зі сцени в центрі Києва. Український боксер обіцяв повести мініатюрну американку під вінець після перемоги революції, але згодом Хейден заявила, що вони разом ухвалили рішення ще трохи зачекати, поки ситуація в Україні стабілізується.