Матюки роблять iз тебе незалежного!

Матюки роблять iз тебе незалежного!

Існування такого вільного від тотальної цензури майданчика, як інтернет, дедалі більше муляє очі російській владі. Обмеживши доступ до кількох особливо популярних опозиційних блогів, у Кремлі зрозуміли, що цього замало.

Іспанія йде під воду

Іспанія йде під воду

Наслідки глобального потепління можуть помітно змінити мапу світу. Деякі особливо обережні кліматологи радять готуватися до того, що з лиця Землі зникнуть не лише тихоокеанські карликові держави на кшталт Тувалу, а й ледве не вся Японія.

«Зелені чоловічки» на білому снігу?

«Зелені чоловічки» на білому снігу?

Загарбання українських територій Володимирові Путіну мало, адже довкола неозорих російських кордонів іще так багато ласої землі. Позавчора під головуванням президента Путіна відбулося розширене засідання Ради безпеки Російської Федерації, присвячене реалізації державної політики РФ в Арктиці — «в інтересах національної безпеки».

Надто скромний для Ватикану

Надто скромний для Ватикану

У день чергових роковин Чорнобильської катастрофи Папа Римський Франциск прийматиме в себе Арсенія Яценюка, аби в особистій розмові закликати до діалогу й припинення конфлікту — як він це вже неодноразово робив у своїх молитвах про Україну.

Всі статті рубрики