Жовто-блакитний Харків

Жовто-блакитний Харків

Учора харківські депутати нарешті зібралися з духом й на сесії офіційно висловили своє ставлення до сепаратистських воєн на південному сході. «Ми за цілісність України. Харків — невід’ємна частина України», — йдеться у спеціально прийнятому на сесії зверненні.

Сепаратисти, крок назад!

Сепаратисти, крок назад!

Управління СБУ в Луганській області розпочало кримінальне провадження за фактом проголошення невстановленими особами так званого «народного губернатора Луганської області» та «Автономної Луганської республіки», не підпорядкованої органам державної влади.

Жнива Ахметова: хотів вітру — посіяв бурю

Жнива Ахметова: хотів вітру — посіяв бурю

П’ять шахт підприємства «Краснодонвугілля», що належить компанії «Метінвест», яка, у свою чергу, входить до компанії СКМ Ріната Ахметова, відучора страйкують. Вимоги шахтарів природні й «приземленіші» за якісь міфічні референдуми чи «луганські республіки» — вони вимагають підвищення зарплатні. Хоча, як засвiдчив у ефiрi «Громадського ТБ» мiсцевий журналiст Андрiй Дiгтяренко, замислювався страйк як полiтичний (зокрема, гiрники обурювалися, що керiвництво не надає автобусiв, щоб люди могли поїхати в Луганськ, до захопленої сепаратистами будiвлi СБУ).

Теракт чи таки недбалість?

Теракт чи таки недбалість?

Список жертв НП на автозаправці біля Переяслава-Хмельницького зріс до шести осіб — одна жінка, яка постраждала у вівторок під час вибуху, померла у лікарні. Нагадаємо, у завалах під руїнами АЗС рятувальники ще минулого дня відшукали чотирьох загиблих, серед яких — працівники АЗС та відвідувачі, ще одна жінка у вівторок померла в лікарні. Крім того, семеро людей з різними ступенями тілесних ушкоджень перебувають у районній лікарні Переяслава-Хмельницького.

Україна, як і мова, — єдина

Україна, як і мова, — єдина

Понад 69% опитаних українців підтримують унітарний устрій держави з децентралізацією влади, одну державну мову і асоціацію з ЄС. Такі дані результатів соціологічного дослідження, проведеного Центром Разумкова разом iз Соціологічною групою «Рейтинг» з 28 березня по 2 квітня в усіх регіонах України, окрім Криму.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Аптека. Цінник. Шок...

Аптека. Цінник. Шок...

Ціни в аптеках «здуріли»: за останні кілька тижнів вартість більшості медикаментів зросла на 50 і навіть сто відсотків. Провізори пояснюють ситуацію «прив’язкою» ціни пігулок до курсу долара і євро, пацієнти припускають, що за всім стоїть кілька монополістів фармацевтичного ринку, які просто спекулюють на труднощах економічного «межичасся».

Замордований у Слов’янську

Замордований у Слов’янську

У Службі безпеки України впевнені, що до викрадення та жахливого вбивства депутата Горлівської міськради, члена фракції «Батьківщина» Володимира Рибака причетні військовослужбовці Росії — підполковник ГРУ Ігор Безлер (позивний — «Біс») та офіцер ГРУ Ігор Стрєлков на прізвисько «Стрілець». Про це заявили вчора на брифінгу в Антитерористичному центрі СБУ. Перший iз них, як раніше повідомляла СБУ, брав участь у захопленні будівлі СБУ в Донецьку та потім — райвідділку міліції у Горлівці.

Всі статті рубрики