Доживемо до понеділка?

Доживемо до понеділка?

Світові лідери, принайм­ні на словах, не втрачають надії на те, що конфлікт між Росією та Україною вдасться розв’язати дипломатичним шляхом. Хоча що менше часу залишається до призначеного на 16 березня «референдуму» в Криму, то примарнішою стає така перспектива.

Пішов по хліб. І не повернувся...

Пішов по хліб. І не повернувся...

Сотні жителів Анкари та Стамбула позавчора знову вийшли на вулиці з масовими акціями протесту, що перетворилися на протистояння з поліцією. Поштовхом до мітингів стала смерть 15–річного підлітка, якого в червні минулого року поранили силовики.

Був героєм, став ізгоєм

Був героєм, став ізгоєм

Екс–прем’єр–міністра Хорватії Іво Санадера засудили до 9 років позбавлення волі. Його та ще кількох членів партії Хорватський демократичний союз визнано винними в корупції, привласненні державних коштів та нелегальному фінансуванні своєї політичної сили.

Корупція на смітнику

Корупція на смітнику

Влада Італії заборонила продаж сільськогосподарських продуктів із півдня області Кампанія, повідомляє «Євроньюз». На території між містами Казерта і Неаполь виявляють велику кількість підконтрольних мафії нелегальних сміттєзвалищ, які надзвичайно шкодять довкіллю.

Всі статті рубрики