Кулі Блондо та інші ексцеси влади

Кулі Блондо та інші ексцеси влади

Судячи з учорашніх голосувань у Раді, опозиція і влада зробили кроки до припинення вуличних боїв та розв’язання кризи мирним шляхом. Піротехнічні «шоу» під Кабміном змусили написати заяву про відставку Миколу Азарова, який перед тим благословляв застосування сили проти екстремістів. Але коли б і як саме не закінчилася криза на Грушевського — на руках влади залишиться кров розстріляних і закатованих мітингувальників.

Двовладдя

Двовладдя

Відтепер у Черкасах — дві Народні ради. Першу у понеділок створила громада міста, котра, на вiдмiну вiд депутатiв–«регiоналiв», прийшла на сесію міської ради. А вже у вівторок про створення своєї Народної ради, головою якої обрано депутата облради Володимира Ходака, повідомила «стара» влада.

Ти записався в добровольці?

Ти записався в добровольці?

Харківські «тітушки», які скоюють регулярні набіги на євромайданівців, невдовзі отримають серйозне підкріплення. Як повідомив голова облдержадміністрації Михайло Добкін, у регіоні йде мобілізація добровольців, які готові захищати місто «від екстремістів».

День народження — в суді

День народження — в суді

Ковпаківський районний суд у місті Суми визначив сiмом затриманим протестувальникам покарання у вигляді утримання під домашнім арештом на термін від одного до двох місяців. Олександр Ревенко отримав присуд останнім — близько другої години ночі.

І хто з них провокатор?

І хто з них провокатор?

У Херсоні троє міліціонерів потрапили до лікарні з ножовими пораненнями. Двох доправили до реанімації. Учора стало відомо, що один iз важко поранених, 29–річний оперуповноважений карного розшуку, помер. В обласному главку міліції стверджують, що на міліціонерів напали активісти місцевого «Євромайдану», студенти Херсонського національного технічного університету.

Не доводьте стан до надзвичайного

Не доводьте стан до надзвичайного

День, що передував позачерговій сесії Верховної Ради, опозиційну половину соціуму «штормило»: а чи зважиться Президент Янукович на введення надзвичайного стану? Своє «ні» такому сценарію найчіткіше сказала Верховний представник ЄС з іноземних справ Кетрін Ештон.

«Правий сектор» готовий піти

«Правий сектор» готовий піти

Із власним переліком вимог до влади України позавчора виступив «Правий сектор» — об’єднання радикалів, яке піднялося на хвилі Майдану.

Дебют нових правих був настільки вдалим, що вони навіть посунули зі звичної ніші «Свободу», котра, ставши парламентською партією, знизила градус радикальності.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Вiдхiд на попереднi позицiї

Вiдхiд на попереднi позицiї

Кабінет Миколи Азарова у відставці, «закони про диктатуру» скасовано, ось–ось буде ухвалено закон про амністію для учасників Майдану. Таким був попередній результат домовленостей між опозицією та владою станом на 17:30 учорашнього дня — в черговій перерві для консультацій, оголошеній у засіданні позачергової сесії Верховної Ради.

Станіслав Речинський: СБУ вже завела справи на всіх, хто живе на Майдані

Станіслав Речинський: СБУ вже завела справи на всіх, хто живе на Майдані

Станіслав Речинський з’їв цілу зграю собак на правоохоронній тематиці, він знає про силові органи явне й таємне, розбирається у хитросплетіннях відносин між різними силовими структурами, перебуває в курсі найсвіжіших чуток. Після Помаранчевої революції Станіслав Фредович очолював прес–службу Служби безпеки України (за часів головування в СБУ Олександра Турчинова), а вже в 2010 році з’являлася інформація про прослуховування телефонів Речинського спецслужбою нової влади.

Всі статті рубрики