Пірат і «янгол» — не пара?

29.10.2013
Пірат і «янгол» — не пара?

Міранда Керр.

Завжди прикро чути такі новини, особливо коли йдеться не про «жовті» чутки, а про офіційно підтверджений факт: розпалася ще одна з найкрасивіших зіркових пар. Австралійська топ–модель Міранда Керр і актор Орландо Блум оголосили про розлучення.

«Після шести років, які вони провели разом, Міранда і Орландо вирішили оформити розлучення. Незважаючи на кінець їхнього шлюбу, вони люблять, підтримують, поважають одне одного як батьки свого сина та сім’я», — заявив офіційний представник подружжя.

Вона — 30–річна «янголиця» бренду нижньої білизни «Вікторіяз сікрет», він — 36–річна зірка фільмів «Володар перснів» і «Пірати Карибського моря». Їхні стосунки тривали з 2007 року. У 2010–му закохані одружилися, а в січні 2011–го Міранда народила сина Флінна. На знімках папараці ця сім’я завжди здавалася дуже щасливою і дружною, попри те, що їм часто доводилося розставатися, адже робочі графіки зазвичай розводили актора й модель по різних містах і навіть континентах.

Подейкують, що причиною розриву стало захоплення Орландо партнеркою по бродвейській постановці «Ромео і Джульєтти» Кондолою Рашад (у новому трактуванні головна героїня безсмертної п’єси Шекспіра — чорношкіра). З іншого боку, ще раніше з’явилися плітки про роман Міранди з молодшим за неї на 11 років і на голову нижчим 19–річним канадським виконавцем Джастіном Бібером.

Так чи інак, уже майже колишнє подружжя, схоже, й справді залишається друзями. Принаймні в суботу, наступного дня після оголошення про їхній розрив, усе сімейство вкупі з дворічним Флінном спершу пообідало в ресторані, а потім дружно гуляло в Центральному парку Нью–Йорка. Міранда тримала Орландо під руку, а той на прощання поцілував жінку в щоку.