Нервова посмішка Фортуни

Нервова посмішка Фортуни

Сьогодні пізно ввечері в Європі завершиться груповий раунд кваліфікаційного турніру чемпіонату світу–2014, після чого свої путівки на бразильський «мундіаль» отримають переможці дев’яти «пульок». Остаточний розподіл євроквот відбудеться через місяць, коли в матчах «плей–оф» визначаться ще четверо учасників майбутнього ЧС.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кваліфікація життя

Кваліфікація життя

Після того як у вересні Італія та Голландія першими від Старого світу кваліфікувалися на «мундіаль»–2014, минулої п’ятниці ще три збірні — Німеччини, Бельгії та Швейцарії — достроково отримали квитки на планетарну першість. І якщо завчасна кваліфікація «бундестім» виглядає як звична справа, то «спринтерський» забіг на груповому етапі бельгійців і швейцарців став певною несподіванкою.

Нокаут у стилі Хай–Тек

Нокаут у стилі Хай–Тек

Уже у своєму другому бою на професіональному рингу українець Василь Ломаченко може здобути чемпіонський пояс WBO у напівлегкій вазі. Відомо, що його суперником буде володар титулу, мексиканець Орландо Салідо, який минулого тижня здолав Орландо Круса з Пуерто–Ріко — нокаут у сьомому раунді. Поєдинок Салідо — Ломаченко відбудеться 25 січня у Нью–Йорку.

Богданова висота

Богданова висота

Стрибуна у висоту Богдана Бондаренка визнали найкращим легкоатлетом Європи у 2013 році. Таке рішення було оголошене на церемонії нагородження від імені Європейської легкоатлетичної асоціації, що відбулася минулої суботи в Таллінні.

Всі статті рубрики