Краса по–боллівудськи

Краса по–боллівудськи

У неділю показом колекції індійського дизайнера JJ Valaya закінчився 33–й Український тиждень моди. Після того як з українського подіуму потроху зжили експресивні, кольорові, з етнічним колоритом колекції вітчизняних дизайнерів (як немодні), а натомість запанував середньоєвропейський модний мінімалізм, причому чорно–сіро–біло–коричневий, показ Валайя виглядав удвічі екзотичнішим.

Борщ у ціні

Борщ у ціні

Міністерство економіки та промислового розвитку знову зафіксувало підвищення цін на овочі. В оприлюдненому днями міністерському моніторингу споживчих цін на соціально значимі товари перед веде картопля. Приміром, у столиці вона з початку місяця подорожчала ледь не на чверть — на 21 відсоток, морква і цибуля — більш ніж на 10 відсотків.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Задраїти люки!

Задраїти люки!

Посадовця «Львівводоканалу», відповідального за безпеку каналізаційних мереж у західній частині Львова, було взято під домашній арешт, сповістила вчора прокуратура міста. Саме в його підпорядкуванні була й ділянка на вулиці Широкій, де 10 жовтня сталася трагедія — у відкритий каналізаційний люк упав маленький хлопчик і загинув.

Плачі золотої осені

Плачі золотої осені

Днями синоптики очікують дощів і похолодання фактично по всій країні. Як повідомив на вчорашньому брифінгу начальник Укргідрометцентру Микола Кульбіда, погіршення погодних умов слід чекати вже 16 жовтня: несприятливий вплив атмосферного фронту відчують не тільки мешканці Західної України, а й центру.

Смерть на «зебрі»

Смерть на «зебрі»

У Кіровограді резонансна ДТП: 12 жовтня близько 4.20 на вул. Шосейній автомобіль Мitsubishi працівника міської прокуратури збив 17–річного юнака, який переходив дорогу на пішохідному переході. Від удару хлопця відкинуло на 40 метрів, i він загинув на місці.

Всі статті рубрики