Африканський бур’ян з’їсть Дніпро?

Африканський бур’ян з’їсть Дніпро?

Пістія — екзотичні африканські водорості — вже нахабно господарює на Сіверському Дінці у Харківській області. Причому розповсюдилася там за дивовижно короткий термін. Отож зовсім не безпідставно забили на сполох вже і в Дніпропетровську.

КрАЗ повертає на село

КрАЗ повертає на село

Уперше його показали потенційним покупцям і громадськості на Сорочинському ярмарку, який щойно завершився. Саме для цього автопоїзда в Кременчуці створили нове шасі КрАЗ–6511 під установку обладнання для перевезення зерна.

«Відпущені» книги

«Відпущені» книги

Головна бібліотека Полтавщини — обласна універсальна наукова ім. Котляревського — долучилася до популярного у світі руху буккросингу, тобто процесу «визволення» книг тими читачами, які їх прочитали та хочуть, щоб із ними ознайомилися інші люди (саме задля цього улюблені томики залишають у громадських місцях на видноті).

Карась проти Костогриза

Карась проти Костогриза

Скандал у Черкасах розгорівся у прямому ефірі обласної державної телерадіокомпанії «Рось». На дебати у ток–шоу «Країна, яка нам потрібна» прийшли депутат Черкаської облради, представник Комуністичної партії Іван Костогриз та заступник міського голови Черкас Павло Карась.

Сміттєвоз? Ні, пам’ятник!

Сміттєвоз? Ні, пам’ятник!

Під час огляду техніки місцевого комунального автотранспортного підприємства міському голові Кременчука Олегу Бабаєву показали тамтешній раритет — автомобіль–сміттєвоз ГАЗ–93, виготовлений у 1962 році.

Всі статті рубрики