Де купатися киянам?

Де купатися киянам?

Практично в усіх київських озерах купатися не варто. Мікробіологічні показники більшості непроточних водойм не відповідають санітарним нормам, також ці озера мають відкритий водостік та недостатній водообмін.

Вухами операторів

Вухами операторів

Це вже не перша подiбна ініціатива правоохоронців. Минулого року законопроект «регіоналів», який зобов’язував мобільних операторів самостійно закупити необхідне міліції обладнання для прослуховування і відстеження номера абонента, не знайшов підтримки нi в парламенті, нi серед громадськості.

«Ченець» iз Джиралгача

«Ченець» iз Джиралгача

«Позиченi» десь ряса і атрибути священика дозволили аферисту швидко заробити непогані гроші. Зовні колоритний шахрай успішно відспівував небіжчиків у сільських хатах, а також «швидко і недорого» освячував дорогі автомобілі, не маючи на це жодного дозволу церкви.

Цукерка за цигарку

Цукерка за цигарку

У Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням, який випадає на післязавтра, тернопільських курців безкоштовно пригощатимуть солодощами. Правда, цукерку кожен iз них зможе отримати лише в обмін на цигарку.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хрещатий кримінал

Хрещатий кримінал

Прокуратура таки відкрила кримінальне прова­дження після скандалу навколо закупівлі й висадження на Хрещатику каштанів. Нагадаємо, червоні каштани сорту «Бріоті», купленi по 5,4 тис. гривень за штуку, згодом виявились звичайними білими кінськими каштанами, які мають схильність до ураження каштановою міллю і вже почали всихати.

Фатальний постріл

Фатальний постріл

Хоч Хайсер Джемілєв стверджує, що постріл трапився з необережності, в той час, коли він чистив і перезаря­джав рушницю, за цим фактом відкрито кримінальне провадження, яке попередньо кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство.

Всі статті рубрики