Маленька, а вже Міс

Маленька, а вже Міс

П’ятирічна Христина Аветисян iз Дніпропетровська стала переможницею світового конкурсу краси та талантів «Міні–міс світу Юна Модель 2013» у молодшій категорії, передає ІА «Міст–Дніпро».

Діалог спинами

Діалог спинами

Їх називають збоченцями, хворими, содомістами і навіть виразкою на тлі нібито здорового українського суспільства. Вони ж переконані: свої права треба захищати i говорити про них вільною мовою. Організатори та учасники «КиївПрайд»–2013 впевнені, що суспільство і влада повинні почути і зрозуміти кожного.

«Освіту» вiдстояли

«Освіту» вiдстояли

Єдиній на все місто українській книгарні «Освіта», виселити яку з приміщення гуртожитку Ніжинського державного університету імені Гоголя прагнуло Міністерство освіти та науки, завдяки резонансу й підтримці громадськості таки вдалося відстояти приміщення.

Зрада майора

Зрада майора

Прикрий інцидент для штабу підпорядкованої вітчизняним Військово–Морським силам морської авіаційної бригади, що дислокується у селищі Новофедорівка поблизу Сак, стався ще торік.

ТVій простір власності

ТVій простір власності

У минулі вихідні до колізії навколо каналу ТВі додався ще один штрих. На прес–конференції в офісі руху «Чесно» було підписано угоду між донедавна фактичним власником каналу Костянтином Кагаловським та журналістами, які добровільно звільнилися з каналу після того, як майже місяць­ тому було оголошено, що новим інвестором до того єдиного опозиційного мовника став американський бізнесмен Олександр Альтман.

Меджліс без Джемілєва

Меджліс без Джемілєва

У день жалобного мітингу 18 травня у Сімферополі, в якому взяли участь близько 30 тисяч осіб, голова представницького органу кримських татар, народний депутат Мустафа Джемілєв заявив про намір піти у відставку. Мовляв, після остаточного обрання делегатів Курултаю в середині червня вiн відмовиться балотуватись на голову Меджлісу.

Накатаємось!

Накатаємось!

Як пояснює директор «Укравтодору» Євген Прусенко, це вагомий крок до вдосконалення автодоріг в Україні. Проїзд легкового автомобіля платною дорогою коштуватиме 30 копійок за кілометр, вантажівки — до 1 гривні. Для прикладу, у Британії вартість платних доріг для легкового авто коштує від 3—8 євроцентів, вантажівки — від 10—15.

Всі статті рубрики