Економічний добір

Економічний добір

Економічна криза та високий рівень безробіття змушують багатьох іспанців та закордонних резидентів залишати країну. Впродовж минулого року вперше за кілька останніх десятиліть населення Іспанії скоротилося на 206 тисяч осіб і на сьогодні становить 47,1 мільйона осіб, повідомляє Національний інститут статистики. І наголошує при цьому, що в даному разі йдеться про відплив з країни мігрантів, переважно вихідців з Еквадору та Колумбії, які залишають обжиті місця і повертаються на батьківщину. Іспанці також виїздять на заробітки до інших країн, але надалі номінально вважаються резидентами Іспанії, тому в наведених даних про «вибулих» їх не враховано.

Танго з вином

Танго з вином

Якщо вечір починається під звуки пристрасного танго у виконанні одного з найкращих танго–оркестрів сучасності, його вже однозначно можна вважати вдалим. А коли до естетичного задоволення додається насолода від дегустації прекрасного сортового вина, життя, без сумніву, вдалося.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Вляпатись без права голосу

Вляпатись без права голосу

Україна таки зробила ще один крок назустріч «братнім обіймам» північного сусіда. Як заявив Прем’єр–міністр Микола Азаров, Київ домовився з Митним союзом (до якого, нагадаємо, входять Росія, Казахстан і Білорусь), про статус спостерігача в цьому об’єднанні. «На мій погляд, уже рішення прийнято, і йдеться про технічні формулювання», — цитує главу українського уряду РІА «Новості».

Всі статті рубрики