З поваги до пророка Мухаммеда

З поваги до пророка Мухаммеда

Вищий адміністративний суд Єгипту дозволив поліцейським носити традиційну ісламську бороду. Суд відхилив клопотання міністерства внутрішніх справ про надання його керівництву повноважень звільняти співробітників поліції на підставі наявності волосся на підборідді, повідомляє міжнародний телеканал «Єврейські новини–1».

Послухай жінку...

Послухай жінку...

Король Саудівської Аравії Абдалла ІІ ще минулого року вперше за всю історію країни видав указ про 20–відсоткову квоту для жінок у місцевій Консультативній раді (Шурі), до якої загалом входить 150 осіб. Минулого місяця 30 відібраних кандидаток, більша частина з яких має наукові звання, були приведені до присяги й офіційно зайняли державні посади. Шура — це законодавчий орган влади, який репрезентує інтереси мусульманської спільноти і має право давати поради керівництву країни.

Вірменія вимагає справедливості

Вірменія вимагає справедливості

У Єревані від понеділка, коли було оголошено результати президентських виборів, тривають масові акції протесту. Нагадаємо, згідно з підрахунками виборчкому, перемогу знову здобув чинний глава держави Серж Саргсян. Проте його противники вважають, що такий результат було забезпечено винятково за допомогою фальсифікацій.

Всі статті рубрики