ЦИТАТИ ТИЖНЯ

22.02.2013

Микола Томенко,
нардеп від ВО «Батьківщина»
— про знаходження крайніх Прем’єр–міністром:

— Як з’ясувалося, зі слів Азарова, нинішні українські дороги — наслідок заблокованого парламенту. А як же «Євро минуло — досягнення залишилися»?! Невже п’ять днів пленарних засідань, що не відбулися, перетворили європейські дороги на українські напрямки?

(«Фейсбук»)

 

Михайло Чечетов,
нардеп від Партії регіонів
— про свої фантазії на тему Регламенту ВР:

— Титульна нація хоче нас примусити ходити до парламенту у вишиванках, хоча в Регламенті Верховної Ради прописано, що народний депутат має з’являтись у парламенті в костюмі та краватці.

(«Шустер Live»)

 

Ірина Геращенко,
нардеп від «УДАРу»
— про явку «регіоналів» у парламент:

— Сьогодні і вчора бачила у сесійній залі кілька зовсім екзотичних персонажів, які ніколи не з’являлися у Раду минулого скликання. Отже, люди–привиди, які навіть самим «регіоналам» мало відомі в обличчя, бо раніше «ходили» в Раду лише їхні картки, змушені вигулювати свої бріоні–кіттон «під купол». І якби зараз опозиція не поставила питання персональної роботи депутатів руба, то деградація нового парламенту була б неминуча. Тому так важливо дотиснути питання особистого голосування.

(«Фейсбук»)

 

Ірина Бекешкіна,
соціолог, директор фонду «Демократичні ініціативи»
— про стратегію наступних президентських виборів:

— Якби вибори були зараз, то в другому турі Янукович програв би будь–якому кандидату. Ну, може, крім Тягнибока. А іншим — хоч Кличку, хоч Яценюку, хоч чортові (але не такому радикальному, як Тягнибок) — програв би. І тут є небезпека, що Тягнибока витягнуть у другий тур.

(ТСН)

 

Юрій Луценко,
ув’язнений екс–міністр внутрішніх справ
— про те, чому він не проситиме про помилування у Президента Януковича:

— Я не злочинець, я — політичний полонений, і мені немає за що просити помилування. З політичної точки зору це ще більш очевидно. Є речі, важливіші навіть за свободу. Я не можу допустити приниження Майдану і української демократичної опозиції. Відмова просити помилування у Януковича — це моя форма спротиву злу.

(прес–служба «Народної самооборони»)