НОВИНИ ПЛЮС

22.02.2013

Закритість Президента

Обіцяної прес–конференції Президента не буде — замість зустрічі з журналістами Віктор Янукович сьогодні, починаючи з 11–ї години, візьме участь у спецпроекті «Діалог із країною» на Першому національному каналі. Відповіді глави держави на запитання в прямому ефірі займуть три–чотири години й будуть повторені ввечері замість програми «Шустер Live» (через те що Савік Шустер уже перейшов на «Інтер»).

Очевидно, що запитання до Януковича будуть відфільтровані. Перший національний учора не розкривав місця включення телемосту «Діалог із країною».

Справа Кучми й Гонгадзе

Учора державне агентство «Укрінформ» з посиланням на джерела в правоохоронних органах поширювала чутки про затримання в київському аеропорту «Жуляни» Леоніда Кучми. Ці дані, спершу подані дрібним російським сайтом «Список злочинів», було спростовано.

Як відомо, напередодні заступник Генпрокурора Ренат Кузьмін заявив, що «є достатньо доказів, які підтверджують причетність Кучми до вбивства Георгія Гонгадзе». Сам Кучма, коментуючи закиди, сказав, що в Кузьміна вселилася душа «опричників Сталіна типу прокурора Вишинського».