РАХУНКОВА ПАЛАТА

22.02.2013

350 млн. євро

коштували діаманти, викраденi цього тижня невідомими під час збройного пограбування інкасатора в брюссельському аеропорту.

 

285 млн. гривень

кредиту візьме «Київпастранс» на закупівлю 77 нових тролейбусів iз низьким рівнем підлоги, згідно з рішенням депутатів Київради.

 

28 млн. євро

останнього траншу надав Європейський Союз на підтримку енергетичної стратегії нашої держави, повідомляє представництво ЄС в Україні.

 

5,1 млн. людей

у світі залишаться без роботи в 2013 році, а загальна кількість безробітних сягне 202 млн. осіб, прогнозують у Міжнародній організації праці.

 

3 тис. доларів

зарплатні отримують у середньому українські миротворці, що в 4–5 разів більше, нiж у 2005 роцi, заявив голова ради «Союзу учасників миротворчих операцій» Сергій Грабський.

 

71% поляків

задоволені своїм життям, ще 20 відсотків, опитаних Центром вивчення громадської думки СBOS, відповіли, що «дуже задоволені».

 

70 років

становить середня тривалість життя росіянина, а чисельність населення РФ у січні–лютому зросла на 200 тисяч, заявив президент країни Володимир Путін.

 

300–350 дітей

в Українi помирають від інфекційних хвороб щороку, з них 130–200 — немовлята першого року життя, повідомив головний позаштатний спеціаліст Мінохорониздоров’я Сергій Крамарьов.

 

135 учених

працюють в організаціях державного, підприємницького і освітнього секторів науки, що втричі менше нiж за часiв проголошення Україною незалежності в 1991 році, пише «Дзеркало тижня».

 

10% підлітків

хочуть когось побити після перегляду фільмів жахів, а в третини з’являється бажання шокувати, повідомила директор Центру науково–освітніх інновацій та моніторингу Оксана Денисюк.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>