Прінс не пішов стопами короля

21.02.2013
Прінс не пішов стопами короля

Старший син покійного поп–короля Майкла Джексона — Прінс Майкл Джозеф Джексон–молодший — виріс і хоче самотужки заробляти на життя. Тиждень тому Прінсові виповнилося 16, і ось він дебютував як кореспондент на телеканалі Entertainment Tonight.

Прінс — найстарший із дітей Джексона, син від медсестри Деббі Роу. За повідомленням Сі–Ен–Ен, хлопець визнає, що не може співати й танцювати так, як це робив його батько, і не проти присвятити себе журналістиці.

Нещодавно Прінс пройшов журналістські курси. Першою його практичною роботою стало інтерв’ю на тему рімейка казки письменника Лаймена Френка Баума «Чарівник із Країни Оз».

Поки що не зовсім ясно, хто в кому більш зацікавлений — Прінс у цікавій роботі та заробітках чи канал — у зірковому статусі молодого журналіста. Представник телеканалу Брук Андерсон, яка давала юному Джексону уроки тележурналістики, каже, що хлопчина хоче стати «хорошим продюсером, постановником, сценаристом і актором». Інтерв’ю авторства Прінса на Entertainment Tonight планують показати кілька разів.

Адвокат сім’ї Джексонів каже, що після досягнення повноліття Прінс отримає частину величезної спадщини, залишеної знаменитим батьком. Але, зазначає юрист, Джексон–молодший справді прагне забезпечувати себе без сторонньої допомоги.

Досі Прінс рідко з’являвся на публіці, за винятком заходів пам’яті свого батька.