Пожнуть вітер

Пожнуть вітер

Після масових протестів горян щодо будівництва малих ГЕС (попервах інвестори заявляли про намір спорудити на невеликих річках Карпатського регіону 570 міні–електростанцій) прихильники відновної енергетики взялися за вітер.

В Україні починаються дощі

В Україні починаються дощі

Із Заходу наближається атмосферний фронт, який відсьогодні зумовить короткочасний дощ та грози, в першу чергу у Волинській, Львівській областях та в Карпатському регіоні. Про це повідомив заступник директора Українського гідрометцентру Анатолій Прокопенко.

Автобус вам у хату

Автобус вам у хату

У Черкасах на перехресті вулиць Ільїна—Рябоконя сталася надзвичайна дорожньо–транспортна пригода: маршрутний автобус, який повертався із заправки, на щастя, без пасажирів, зіштовхнувся з легковиком та зрикошетив у житловий будинок.

Один дзвінок — і «ноу проблем»

Один дзвінок — і «ноу проблем»

Уже вiдзавтра посольство США в Україні переходить на нову спрощену систему призначення візових співбесід і доставки документів. «Плюси» нової системи полягають у тому, що вона стане значно простішою і більш зручною у користуванні, а сплата одного консульського збору охоплюватиме вартість усіх послуг.

Перед банком — як на долоні

Перед банком — як на долоні

Міністерство юстиції, Міністерство фінансів, Державна комісія з регулювання фінансових послуг спільно з Національним банком повинні напрацювати документ, який дасть можливість фінансово–кредитним установам перевіряти достовірність поданих документів потенційних позичальників, у тому числі шляхом доступу до інформації про таких позичальників у базі даних держорганів.

Двiйка за TBiр

Двiйка за TBiр

Коли на підтримку кабельного каналу ТВі, який єдиний серед телемовників розповідає про зловживання владою нинішніх високопосадовців, збираються кількатисячні мітинги у Києві і про тиск на опозиційний канал говорять у Ялті міжнародні організації у колі політиків рівня Штефана Фюле та Кондолізи Райс, якось не годиться мовчати Президенту України.

Якi люди з Голлiвуду?

Якi люди з Голлiвуду?

Схоже, правляча партія, попри запевнення у подоланні руїни, відродженні та стабільності, не змогла знайти в Україні родину, яка б наочно проілюструвала всi ці гаразди.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики