Королева з інтригою

Королева з інтригою

Незважаючи на те, що концерт Мадонни відбудеться 4 серпня, до Києва вона, як справжній професіонал, прибула заздалегідь — щоб особисто проконтролювати підготовку й провести репетицію. Як повідомляє «ТСН», у столичному аеропорту «Бориспіль» літак Мадонни приземлився в ніч на четвер — поп–королева прилетіла з Варшави, де виступала напередодні. Із собою співачка, якій 16 серпня виповниться 54, прихопила старшу дочку Лурдес та свого 24–річного коханця, танцівника Брагіма Заїбата. А також цілу купу валіз і коробок із реквізитом, для яких виділили окремий мікроавтобус.

Море джазу

Море джазу

Ось уже десятий рік поспіль «Джаз Коктебель» залишається одним із наймасштабніших оpen аir–фестивалів України, збираючи в курортному містечку біля підніжжя згаслого вулкану Кара–Даг тисячі прихильників джазової музики. Свого часу хедлайнерами на його сцені були Катя Chilly, De Phazz, Стенлі Кларк, Ніно Катамадзе, Red Snapper, Борис Гребенщиков, Карл Фріерсон, Джамала та багато інших.

«Що, голих баб малюєте? — Малюємо...»

«Що, голих баб малюєте? — Малюємо...»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ставлення до еротичної тематики в мистецтві завжди було неоднозначним. Хоча спільний вердикт як прихильників, так і противників оголеної натури завжди звучав так: якщо це талановито — має право на життя. 73–річний художник Юрій Логвин малює оголену натуру з 15 років. І вважає, що поштовхом до цього стали принципи життя, яким його навчали мама і бабуся.

Всі статті рубрики