Разом із Трійцею

Разом із Трійцею

У цей день домівка стає ніби лісом чи лугом, де буяє життя. Зелена барва всюди — підлога встелена травою і лепехою, на стінах портрети родичів та ікони, прикрашені клечанням — гілками клену і липи; на підвіконнях — духмяні м’ята і любисток, а на столі, застеленому святковою скатертиною, — букети півоній, ясмину й фіалок.

Викинувся з вікна міліції

Викинувся з вікна міліції

Жахлива трагедія сталася нещодавно в селі Іванівка Підволочиського району на Тернопільщині, де по–звірячому (більше сорока ножових ран на тілі кожного) було вбито подружжя 70–річних пенсіонерів Михайла та Марію Мокріїв, які жили собі тихо–мирно, а всі статки, що мали, — хіба що заощадження від скромних пенсій.

Між нас дощі...

Між нас дощі...

Мріяли про літні вилазки на природу та запашні шашлики? На жаль, у погоди інші плани. «Упродовж наступних вихідних буде доволі прохолодно. Загалом погода відзначиться певною нестійкістю. Удень стовпчики термометра сягатимуть показників від 18 до 24 градусів вище нуля, вночі відчуватиметься весняна прохолода: температура становитиме 7–13 градусів.

Гавкати будете зранку

Гавкати будете зранку

Дніпропетровська міська рада ухвалила нові правила утримання домашніх тварин, що відразу ж викликало чималий резонанс. Адже з–поміж іншого собакам відтепер забороняється... гавкати і просто видавати гучні звуки.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

День незахищених

День незахищених

Сьогодні — День захисту дітей. На те, що діти справді потребують нашої уваги та захисту вказує офіційна статистика. Кожна дев’ята дитина в Україні є безпритульною, злочинні клани використовують таких дітей у своїх інтересах, примушуючи їх красти, займатися жебрацтвом, проституцією, зніматися у порнографії.

МММ врятує... нове МММ

МММ врятує... нове МММ

Днями засоби масової інформації сколихнула звістка про черговий крах сумнозвісного МММ. «У всіх філіях фінансової піраміди МММ–2011, заснованої Сергієм Мавроді, повністю припинено виплати вкладів.

Всі статті рубрики