Замість гри — Кіркоров

Замість гри — Кіркоров

Цьогорічний «плей–оф» вітчизняної чоловічої суперліги підготував кілька сюрпризів. У «золотій» серії до чотирьох перемог цими днями змагаються дві команди з Донеччини — «Азовмаш» і «Донецьк». Вихід клубу обласного центру до фіналу був прогнозованим, а от у суперники йому замість маріупольців очікувався «Будівельник» — друга команда регулярного сезону. Утім минулорічний чемпіон, пробуксувавши ще в чвертьфіналі в дуелях з «Одесою», вочевидь, витратив увесь запас сил і в півфіналі програв азовцям із непристойним рахунком 0:4.

«Рідні стіни» виручають не завжди

«Рідні стіни» виручають не завжди

На початку 2000–х хокейний світ своєю грою заворожувала збірна Словаччина. Тоді наші західні сусіди тричі пробивалися на п’єдестал чемпіонатів планети, взявши по одному комплекту медалей кожного ґатунку. На золоту вершину блискуче покоління зійшло у 2002–му, перемігши у фіналі збірну Росії — 4:3. Вирішальну шайбу в тому поєдинку закинув Мірослав Шатан.

Цей божевільний і непередбачуваний футбол

Цей божевільний і непередбачуваний футбол

Придбавши в 2003 році «Челсі», його власник — Роман Абрамович — дуже швидко зробив із «аристократів» команду екстра–класу. Відтоді лондонці тричі виграли англійську прем’єр–лігу, чотири рази перемогли в Кубку національної футбольної асоціації, двічі — в Кубку ліги, а минулої суботи здобули трофей, про який вдень і вночі мріяв російський олігарх і якого так не вистачало «аристократам», аби без жодних «натяжок» стати в один ряд з грандами континентального футболу. Титул клубних чемпіонів Європи «Челсі» виборов уперше за 107 років свого існування. Підкорення цієї вершини далося «аристократам» важко. Від самого початку розіграшу–2011/2012 мало хто вірив у перемогу «синіх». Не побільшало прихильників успіху «Челсі» й тоді, коли команда Роберто Ді Матео в півфіналі вибила попереднього переможця ЛЧ — «Барселону». У вирішальному матчі Суперліги букмекери віддавали перевагу опонентам «синіх», мюнхенській «Баварії», яка у фіналі мала беззаперечний козир — підтримку 63–тисячної, домаш­ньої «Альянц–арени».

УЇК–ЕНД ФУТБОЛЬНОЇ ЄВРОПИ

УЇК–ЕНД ФУТБОЛЬНОЇ ЄВРОПИ

Одразу так і не пригадаєш, коли вітчизняні стрибуни з трампліна привозили з континентальних першостей переповнену медалями скарбничку. Хай там як, але на чемпіонаті Європи в Ейндховені, здобувши вісім нагород у 11 дисциплінах, підопічні Тамари Токмачової встановили власний рекорд за кількістю медалей. Не дивно, що з таким доробком, в якому є дві золоті, три срібні та три бронзові відзнаки, українці стали першими в командному заліку, випередивши французів (2–0–1) та британців (2–0–0).

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Я іду тебе шукать

Я іду тебе шукать

Останнім часом голлівудська актриса з українськими коренями Міла Куніс побоюється одна навіть на вулицю вийти. Зірку «Чорного лебедя» чотири місяці переслідує нав’язливий прихильник. 28­річного Стюарта Лінн Данна вже тричі затримували та заборонили наближатися до зірки протягом трьох років. Проте це мало заспокоює Мілу, адже молодик двічі порушував заборону. Зірка, яка десять років тому знялася в стрічці «Американський психопат­2» про маніяка, побоюється, що сценарій того фільму Стюарт може втілити у реальному житті. Адже в хлопця, судячи з поведінки, не все гаразд із головою.

А цілуватися не лізь!

А цілуватися не лізь!

Американський актор Уїлл Сміт, який минулого тижня презентував у Москві свій новий фільм «Люди в чорному­3», оскандалився в інциденті з українським кореспондентом. Коли актор прямував червоною доріжкою на презентацію до кінотеатру, журналіст каналу «1+1» Віталій Седюк підійшов до актора і поклав руку йому на плече. Актор відреагував на цей жест спокійно і навіть обійнявся з репортером. Проте коли Седюк поцілував Сміта в щоку, той враз змінився на обличчі, відштовхнув журналіста і навіть легенько дав йому ляпаса тильним боком долоні. На відео, яке зараз активно обговорюється в інтернеті, видно, як актор щось обурено вигукує. Все сталося настільки несподівано, що навіть охоронці не встигли зреагувати на інцидент. Після пригоди Сміта одразу ж завели до кінотеатру, щоб уникнути продовження конфлікту.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Священик вiдправляє службу за померлих:

— За душу Петра, за душу Івана, за душу Степана.

Онук бабі:

— Бабо, ходімо звідси, бо він ще й нас задушить.

Всі статті рубрики