Михайло Поплавський: «Тримай українську хвилю!»

Михайло Поплавський: «Тримай українську хвилю!»

Міцною ниточкою, яка об’єднала українців, став унікальний проект у царині вітчизняної культури — телемарафон «Пісня об’єднує нас!». 110 годин без перерви на рекламу звучали пісні нашою рідною мовою, їх почули у 155–ти країнах світу. І жителі цих країн відкрили для себе всі грані співочого таланту України.

Трансляція марафону розпочалася 29 березня о 5:30 в інтернеті та цифровій версії Першого Національного, а з 12:30 31 березня — і в прямому ефірі Першого Національного та телеканалу «Ера». В спеціально обладнаній студії НТКУ наживо співали яскраві та популярні зірки, а також талановиті молоді артисти.

Попіл імперій

Попіл імперій

Сюжетні правди в авторів цих книжок, які часто скидаються на соціальні памфлети, цілком розпізнавані. Перед нами віковічна боротьба держави з індивідом в особливо загострених формах. І хоч радянська тематика, здавалося, вже відіграна в усіх жанрово–стилістичних регістрах і на порядній відстані від місць бойової та політичної слави, але пам’ять про минуле у цих текстах доволі свіжа. Наче незмінний вінегрет у стилі «Старих пісень про головне».

Всі статті рубрики