Знову вільна

05.04.2012
Знову вільна

Ліндсей Лохан нарешті знову стала повноправною громадянкою США. Цілих п’ять років актриса жила під спостереженням, не мала права виїздити з Лос–Анджелеса й була зобов’язана регулярно відзначатися в поліції. На таких умовах їй дозволили не сидіти за ґратами, куди Ліндсі могла загриміти ще в 2007–му, коли її вперше затримали за кермом у нетверезому стані. Потім було ще кілька гучних скандалів, аж доки торік зірка «Поганих дівчисьок» не впіймалася під час спроби вкрасти в магазині коштовне намисто. Терпець американській Феміді урвався, й Лохан таки покарали — виконанням громадських робіт у моргу.

Щоправда, протягом цих п’яти років умовного терміну Ліндсей теж не надто себе обмежувала: незважаючи на заборону, їздила по США й за кордон (Париж, Мілан, Нью–Йорк…) і, попри спроби лікуватися від алкогольної залежності в реабілітаційній клініці, не відмовилася від спиртного. Залишається сподіватися, що хоч не надто напилася на радощах, коли наприкінці минулого тижня суддя Стефані Сотнер оголосила: випробувальний термін вичерпано, і тепер Ліндсей — вільна як птаха.

«Проте не варто забувати про головне правило: не порушувати закон, — наголосила суддя. — Я не збираюся вчити тебе життю. Але кілька корисних порад таки дам. Ти маєш навчитися бути зрілою почати жити власним життям і сконцентруватися на роботі, а не на нічних клубах».

Ліндсей відповіла взаємністю: «Випробувальний термін змінив моє життя на краще. Дякую вам за справедливість і суворість».

Днями 25–річна актриса отримала нову роль і принаймні наразі сповнена рішучості виконати обіцянку та більше не конфліктувати із законом.