Десятий ще не вільний

Десятий ще не вільний

Днями із Вільнянської виправної колонії має вийти на волю несправедливо засуджений Максим Дмитренко. За злочин, якого він не скоював, хлопець уже відсидів вісім років. Він є останнім, кого ще не випустили з–за ґрат після зізнання у конкретних кривавих злочинах пологівського сексуального маніяка Сергія Ткача. Нагадаємо, що загалом «правопохоронці» у Пологах силою вибили зізнання у зґвалтуваннях та вбивствах дівчат і запроторили за ґрати десятьох осіб. Тодішні вироки ставила під сумнів, окрім «України молодої», низка й інших незалежних від влади ЗМІ.

Розстріляв пішоходів

Розстріляв пішоходів

Громадськість у різних куточках країни все частіше згуртовується, щоб висловити протест проти кримінального свавілля родичів посадовців. Після тривалих акцій протесту в Миколаєві (де люди обурювалися перебігом слідства у справі «мажорів», які зґвалтували та підпалили Оксану Макар) подібна акція позавчора відбулася і в Запоріжжі. Мітинг молоді «За справедливе правосуддя!» навпроти будівлі облдержадміністрації місцеві студенти проводили не лише внаслідок шокуючого злочину в Миколаєві, а й через безмір місцевих «недоторканних».

Крав по–гарячому

Крав по–гарячому

Масштаби крадіжок будинкових лічильників гарячої води, встановлених у підвальних приміщеннях багатоповерхівок, наприкінці зими — початку весни нинішнього року в обласному центрі Прикарпаття були схожі на епідемію. Рахунок ішов на десятки приладів, які безслідно зникали ледь не щодня. При цьому «почерк» виконаних із викрадення робіт видавав фахівця, добре обізнаного з цією справою.

Банкір, гроші, два стволи...

Банкір, гроші, два стволи...

В обласній міліції Київщини категорично відмовляються повідомити прізвище заступника голови правління столичного банку (як і саму фінансову установу, яку він представляє), якому вдалося уникнути смерті позавчора на початку десятої вечора. Відомо лише, що київському банкіру 38 років і відтепер він може вважати, що «народився у сорочці».

Всі статті рубрики