Морозна стійкість

Морозна стійкість

У рейтингу найкращих європейських чемпіонатів, який нещодавно опублікувала Міжнародна федерація футбольної історії та статистики, українська прем’єр–ліга порівняно з попереднім звітом знову втратила позиції і, що показово, пропустила вперед, напевно, свого головного «конкурента» — російський чемпіонат. РПЛ має 12–ту позицію, українська ПЛ — 13–ту. Мабуть, це закономірно. Адже результати виступів п’яти найкращих клубів двох країн, за виступами яких і вираховується рейтинг, різняться дуже помітно. Якщо від України в цьогорічному «плей–оф» Ліги чемпіонів немає жодного представника, то Росію представляють одразу дві команди. Тиждень тому в першому матчі 1/8 фіналу ЛЧ чемпіон Росії, «Зеніт», вдома переміг португальську «Бенфіку», а позавчора віце–чемпіон, ЦСКА, гідно зіграв із зірковим мадридським «Реалом». У Лізі Європи РФ ще представляє «Рубін» та «Локомотив», а Україну — «Металіст».

Неолімпійська точність

Неолімпійська точність

На командному чемпіонаті Європи зі стрільби з пневматичної зброї, який днями завершився у Фінляндії, збірна України посіла в медальному заліку друге місце, здобувши загалом 22 нагороди (13 відзнак — в активі наших юніорів). Здавалося б, чудовий результат. Проте головний тренер збірної Анатолій Кукса підсумками відповідальних стартів не надто задоволений. Практично всі медалі, окрім однієї, наші «пневматики» здобули в неолімпійській дисципліні — стрільбі по рухомих мішенях. Найбільший внесок у «синьо–жовту» скарбничку зробили Владислав Прянишников та Галина Авраменко, які в індивідуальних змаганнях здобули «золото», а в командних — «срібло».

«Дружба» з американцями

«Дружба» з американцями

Давненько наші баскетбольні клуби не зчиняли галасу на міжнародній арені. Цього ж сезону гідно засвітився «Донецьк». Спочатку віце–чемпіон України успішно подолав перший груповий раунд другого за рангом клубного турніру — Єврокубка, а позавчора ввечері достроково забезпечив собі вихід до наступного кола змагань.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики