«Янгол» як «ікона»

16.02.2012
«Янгол» як «ікона»

Для британської топ–моделі Роузі Хантінгтон–Уайтлі минулий рік видався напрочуд успішним. Окрім постійної роботи «янголом» «Вікторіяз сікрет» (а показувати моделі цього бренду жіночої білизни довіряють лише найкращим манекенницям світу), 24–річна білявка замінила голлівудський секс–символ Меган Фокс у третьому епізоді фантастичної кіносаги «Трансформери». І сама очолила не один «глянцевий» рейтинг найвродливіших жінок світу. Проте зовнішність — не єдине її достоїнство. Як вважають у редакції журналу Elle, Роузі має ще й бездоганне почуття смаку. Тому саме їй на церемонії вручення премії Elle Style Awards дістався найпочесніший титул — ікони стилю. Торік це звання присудили зірці «поттеріани» Еммі Уотсон.

По нагороду новітня «ікона стилю» прийшла у досить скромній сукні з колекції весна–літо–2012 Антоніо Берарді. До слова, найкращим модельєром року «Елль» визнав дизайнера модного дому «Александр Маккуїн» Сару Бертон, яка пошила весільне плаття нареченій британського принца Вільяма Кетрін Міддлтон.

Також серед відзначених «стильною» премією — зірка телесеріалу «Безумці» Крістіна Хендрікс («Найкраща телеактриса») та Мішель Уїльямс, яка не стомлюється збирати схвальні відгуки критиків за роль Мерилін Монро у фільмі «Сім днів і ночей із Мерилін».