Поки українці експериментують

Поки українці експериментують

Українські «стріляючі лижниці», як і колеги по чоловічій збірній, зараз перебувають далеко від оптимальної форми і виглядають зовсім не так, як у минулому успішному сезоні. Це підтвердила й стартова гонка п’ятого етапу Кубка світу, який приймає чеське Нове–Мєсто–на–Мораві. Провінційне містечко, розташоване в області Край Височина, вперше в історії організовує етап КС — такий собі стрес–тест перед запланованим тут чемпіонатом світу 2013 року. За словами чеського біатлоніста Міхала Шлезінгера, траси тут дуже складні, насичені підйомами та спусками, а єдина частина з рівним профілем — стадіон.

Поразка на відкриття

Поразка на відкриття

П’яте коло чемпіонату Професіональної хокейної ліги України почалося з поєдинку головних претендентів на золоті медалі. Попередні чотири зустрічі «Донбасу» й «Сокола» завершилися трьома перемогами киян і лише однією — чинного чемпіона країни. Утім в останніх турах донеччани скорочували відставання від нинішнього лідера в турнірній таблиці, тож позавчорашній двобій був, як прийнято казати, «за шість очок».

Там, де взимку літо

Там, де взимку літо

Уже з перших днів січня провідні тенісисти почали готуватися до першого в сезоні турніру серії «Великого шолома», який у розпал літа в Південній півкулі традиційно приймає Австралія. Підготовчі змагання тривали на хардових кортах Індії, Катару, Нової Зеландії й самого Зеленого континенту. А позавчора погляди звернуто і на «Мельбурн парк», де стартували кваліфікаційні матчі «Аустреліен оупен».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Володимир Татаринцев: Ми довго чекали, коли для нас відкриють чемпіонат Росії

Володимир Татаринцев: Ми довго чекали, коли для нас відкриють чемпіонат Росії

Український чоловічий волейбол уже давно перетворився на «театр одного актора», де визначальну роль грає харківський «Локомотив». «Залізничники» в 2004 році виграли Кубок топ–команд Європи, але, позбавлені серйозної конкуренції на внутрішній арені, почали скидати оберти. Клуб має серйозну підтримку «Укрзалізниці» і залишається безперечно найсильнішим в Україні, але не тішить уболівальників здобутками на міжнародній арені. У пошуках гідних суперників керівництво «Локомотива» заявило команду до відкритої першості Росії. Там за харків’янами закріпився статус міцного середняка, якому до снаги перемогти навіть лідера дивізіону.

До нових висот команду веде новий тренер — Юрій Філіппов. А головний його помічник на майданчику — 31–річний капітан команди Володимир Татаринцев. Попри напружений ігровий графік, найтитулованіший волейболіст «Локо» люб’язно погодився розповісти про командне та особисте життя «Україні молодій».

Всі статті рубрики