Загадковий Ларрі Кінг

Загадковий Ларрі Кінг

Ще на початку листопада з’явилася сенсаційна інформація про те, що в Україну приїде Ларрі Кінг — знаменитий американський журналіст, який 25 років на каналі Сi–Ен–Ен вів авторське шоу. У Києвi вiн планував узяти інтерв’ю у Прем’єр–міністра Миколи Азарова. Про це стало відомо після того, як 78–річний телеведучий, який закрив своє шоу Larry King. Live ще минулого року, у жовтні взяв інтерв’ю у помічника президента Росії Аркадія Дворковича, головного редактора радіостанції «Ехо Москви» Олексія Венедиктова та президента фонду зі створення інноваційного центру «Смолково» Віктора Вексельберга.

До Різдва є час очиститися

До Різдва є час очиститися

З 28 листопада й аж до 7 січня у православних та греко–католиків триватиме Різдвяний, або Пилипівський (оскільки настає одразу після дня пам’яті святого апостола Пилипа), піст. Цього року його початок збігся в часі з римо–католицьким Адвентом: він також триває до Різдва, яке християни західного обряду, нагадаємо, відзначають 25 грудня.

Тепло — як сніг на голову

Тепло — як сніг на голову

Якщо 1 грудня ви сподівалися відзначити прихід зими катанням на санках або спору­дженням снігової баби, то ці плани, швидше за все, доведеться відкласти на потім. Синоптики переконують: до холодів готуватися зарано. «Цього тижня на території всієї України стовпчики термометрів показуватимуть від 5 до 7 градусів тепла. Взагалі у температурному фоні до 6 грудня жодних змін не передбачається. Опадів теж переважно не очікуємо — лише сьогодні на сході пройде короткочасний дощ», — розповіла «УМ» начальник відділу метеорологічних прогнозів «Укргідрометцентру» Людмила Савченко.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Діамантова «зайнятість»

Діамантова «зайнятість»

Співробітники СБУ заарештували директора Державної служби зайнятості Володимира Галицького та кількох чиновників відомства. Цієї суботи оперативники спецслужби провели обшуки на місцях роботи, вдома і в кількох банківських скриньках. У затриманих виявили валюту, велику кількість золотих годинників і діамантів. Оперативники не очікували, що знайдуть таку велику суму готівкою: 2 млн. грн., 1 млн. доларів, півмільйона євро і трохи більше 300 тисяч фунтів стерлінгів. А ще й золото у злитках і ювелірних прикрасах — загалом на тридцять кілограмів! Що тут скажеш: посадовці диверсифікували свої фінансові ризики в різній валюті, золоті та «камінчиках».

Всі статті рубрики