Лупайте сей паркан!

Лупайте сей паркан!

Старенький анекдот про українця та росіянина, які зловили Золоту Рибку, можна переробити на новий лад — про народного депутата та пересічного громадянина. Висловлюючи побажання Рибці, депутат попросить: «Обнеси парламент великою та міцною загорожею». А простолюдин скаже: «А тепер заливай бетоном!..»

Аз ЄСмь європеєць?

Аз ЄСмь європеєць?

Шлях до ратифікації угоди про асоціацію України з Європейським Союзом відкрито. Таку оцінку висловив представник Єврокомісії Пітер Стано після завершення чергового, 21–го, пленарного раунду переговорів у Брюсселі. «ЄС вітає дуже значний прогрес, досягнутий під час п’ятничного раунду, після чого лише одне питання з тексту угоди залишається відкритим для вирішення на найвищому політичному рівні», — цитує представника Єврокомісії агенція УНІАН.

Допитують у ліжку

Допитують у ліжку

Юлія Тимошенко вже 103 дні перебуває під вартою в СІЗО №13. Із нагоди «стоденки» за ґратами сотня її прихильників днями провела акцію під стінами ізолятора, запустивши в небо повітряні кульки з червоними ліхтариками. Утім самій екс–Прем’єрці вочевидь не до цього. Адже через болі у спині вона майже не встає з ліжка у своїй камері №242. Саме в таких «постільних» умовах Леді Ю допитували у четвер та п’ятницю слідчі податкової міліції в присутності її захисника, нардепа від БЮТ Сергія Власенка.

«Регіон» «Свободи»

«Регіон» «Свободи»

Новина, яка привернула увагу політичного середовища: Всеукраїнське об’єднання «Свобода» готове співпрацювати із Партією регіонів заради об’єднання України. Про це під час конференції «Як об’єднати Схід і Захід?» заявив секретар Львівської міської ради, «свободівець» Василь Павлюк.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики