Ідемо в «мінус»

Ідемо в «мінус»

«Мороз і сонце — день чудесний», — писав свого часу Пушкін. Дні наразі й справдi чудові, проте варто врахувати, що оманливе денне сонце більше не приноситиме ні тепла, ні затишку. А поки ви спите, морози тихо підкрадатимуться на територію України.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хто постраждав, той винен

Хто постраждав, той винен

Юрій Бойко, якого наприкінці серпня разом із двома іншими членами організації «Патріот України» і Соціал–національної Асамблеї (СНА) затримали співробітники Служби безпеки, звинувативши у підготовці терористичного акту на День Незалежності, відмовився від свідчень.

Університетське волевиявлення

Університетське волевиявлення

Підняти рівень правової культури студентів, а зовсім не маніпуляції чи провокації, — такою була основна мета студентського референдуму, який відбувся у понеділок. Так пояснювали свої благі наміри на вчорашній прес–конференції в УНІАНі організатори і лідери студентських організацій — Анатолій Ігнатович та Андрій Черних.

Папі від українців

Папі від українців

Україна вперше отримала честь встановити у Ватикані різдвяну ялинку. Її доставлять у дарунок Папі Римському Бенедиктові XVI, а ялинки для Апостольського палацу привезуть зi Львівщини.

З депутатом — без слова з матом

З депутатом — без слова з матом

Журналісти й медіаексперти б’ють на сполох, закликаючи Верховну Раду відмовитися від свого наміру вкотре запровадити приховану, але дієву цензуру. До того ж депутати подали ідею створення виконавчого органу, який упереджуватиме факти порушення моралі (нагадаємо, раніше такі функції виконувала Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі).

Україна, як Уганда

Україна, як Уганда

Невтішні висновки випливають зі щорічного звіту FIDH — Міжнародної федерації з прав людини — в якому йдеться про діяльність правозахисників у різних державах світу.

Всі статті рубрики