Смерть у крові

Смерть у крові

Учора у своїй квартирі був виявлений мертвим Олег Вітович — народний депутат України ІІ скликання, лідер УНА–УНСО в 1990–х роках, політик, журналіст, громадський діяч.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дежа вю «ЄЕСУ»

Дежа вю «ЄЕСУ»

На Різницькій продовжують реанімувати «старі» справи проти Юлії Тимошенко за епізодами її співпраці з Павлом Лазаренком i діяльності на чолі корпорації «ЄЕСУ» у 90–ті роки. Ще наприкінці минулого тижня, одразу після брифінгу Генпрокурора Віктора Пшонки, на якому він заявив про те, що законність закриття попередніх справ Тимошенко буде перевірено, слідчі поновили одну з них.

Янукович з Острова Свободи

Янукович з Острова Свободи

Віктору Януковичу вручили найціннішу нагороду Куби — орден Хосе Марті. Відзнака дісталася українському гостеві з рук голови Державної ради Куби Рауля Кастро під час урочистої церемонії в Гавані. Януковича вшанували за особистий внесок у розвиток двосторонніх відносин країн, а також «на знак поваги та любові» кубинського народу до українців.

По два боки від апокаліпсису

По два боки від апокаліпсису

Україна таки отримає дешевий російський газ! Але обійдеться він нам у чергові поступки північному сусіду. Таку думку висловив Президент України в 2005—2010 роках Віктор Ющенко під час п’ятничного ефіру «Шустер Live».

Всі статті рубрики