Помста за Данилишина

Помста за Данилишина

Міністерство закордонних справ оголосило персонами нон–грата двох співробітників військового аташату Чеської Республіки в Києві, які нібито займалися шпигунством. Відповідну ноту було вручено тимчасовому повіреному у справах Чехії в Україні Вітезславу Півоньці. «Керівникові чеської дипломатичної місії було висловлено рішучий протест проти використання дипломатичного статусу для збору інформації, що становить державну таємницю в Україні. Йому було наголошено на тому, що для України такі дії є неприйнятними з боку представників будь–якої держави. Тим більше непокоїть, що до протиправної діяльності вдалися дипломати такої дружньої і партнерської для нас країни, як Чехія», — ідеться у прес–релізі Михайлівської площі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Наметова мета

Наметова мета

Післязавтра під стінами Верховної Ради підприємці та профспілки, які об’єдналися у громадський рух «Вперед», збираються провести «Весняний марш протесту». Головні вимоги протестувальників: відставка уряду Азарова, перегляд проголошених Президентом реформ (зокрема пенсійної, податкової та земельної), а відтак — ухвалення альтернативних законопроектів, розроблених учасниками руху. Регіональні віча відбулися наприкінці минулого тижня у багатьох обласних центрах, а вчора — на Західній Україні. Одним iз лiдерiв руху «Вперед» є депутат вiд БЮТ Наталiя Королевська.

Свій «День гніву» минулої суботи в Києвi вирішили провести представники руху «Спільна справа» — вони збиралися розбити у Маріїнському парку наметове містечко й чекати учасників «весняного маршу» у четвер. Утім нечисленним активістам не вдалося встановити поблизу парламенту жодного намету. Виступ провалився — не в останню чергу завдяки силовим дiям мiлiцiї.

Всі статті рубрики