Чи буде хлопчик?

Чи буде хлопчик?

Французька преса жваво обговорює новину про вагітність «першої мадам» країни Карли Бруні.

З одного боку, першим про «сенсацію» повідомив глянцевий журнал Closer, якому сліпо довіряти не варто, — це видання не раз потрапляло в скандальні ситуації, публікуючи відверті «качки» про зірок політики та шоу–бізнесу. З іншого — Карла часто зізнавалася, що дуже хоче народити дитину своєму нинішньому чоловікові, президенту Франції Ніколя Саркозі, а під час недавніх відвідин індійського Тадж–Махалу просила тамтешнього священика помолитися за її вагітність.

«Лайкніть» нашу землю!

«Лайкніть» нашу землю!

Феноменальна інтернет–мережа Facebook здобуває все більше прихильників. Станом на січень цього року сайтом активно користувалися понад 600 мільйонів користувачів в усьому світі. В Україні зараз майже 1,2 млн. користувачів найпопулярнішої соціальної мережі. А в Хорватії, скажімо, свої сторінки на «Фейсбуці» мають близько 30 відсотків громадян. Саме в цій країні зародилася ініціатива назвати на честь «Фейсбука» один із численних островів.

«Сталева леді» й зуби Путіна

«Сталева леді» й зуби Путіна

Колишній держсекретар Сполучених Штатів Америки Кондоліза Райс після відставки вирішила перекваліфікуватися в актриси. Щоправда, ненадовго, та й уроків акторської майстерності Конді для своєї першої ролі брати не доведеться — адже гратиме 55–річна «залізна леді» саму себе. Як повідомляє телеканал Ен–Бі–Сі, Райс зніметься в одному з найпопулярніших американських серіалів — комедійному ситкомі «Студія 30», або «30 струсів» (30 Rock).

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Якщо ваша дівчина перестала робити епіляцію, значить, у неї, крім вас, нікого немає.

Всі статті рубрики