НОВИНИ ПЛЮС

06.04.2011

Янукович обрізає штат

Президент України скоротив до трьох кількість заступників глави адміністрації Президента. Відповідний указ розміщено на сайті Президента. Замість двох перших і семи звичайних тепер буде один перший заступник і два звичайних. Янукович також затвердив граничну чисельність працівників АП — 514 штатних одиниць.

Суд і діло

Прокуратура Києва передала до суду кримінальну справу про пошкодження плитки покриття та металевої огорожі на майдані Незалежності. У справі проходить шість осіб. Один із епізодів стосується перекриття вулиць Хрещатик та Інститутська, повідомила прес–служба прокуратури. Справу розглядатиме Шевченківський райсуд Києва.

Декларації

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко у 2010 році отримала 258 тисяч гривень доходу. Про це вона повідомила в декларації про доходи, розміщеній на персональному сайті. Зазначену суму Тимошенко отримала як заробітну плату. Всього члени сім’ї Тимошенко (в цю категорію записано лише чоловіка Ю. В. Олександра Тимошенка) отримали майже 989 тисяч гривень доходу: ці кошти — результат підприємницької та незалежної професійної діяльності. За декларацією, у власності політика перебуває квартира площею 58 квадратних метрів, а у власності її сім’ї: земельна ділянка площею 2,5 га, гараж площею 27,2 квадратних метрів та офісне приміщення — 255,1 квадратного метра.