Уп’ятьох проти раку

Уп’ятьох проти раку

Актриса Дженніфер Еністон незабаром пересяде в режисерське крісло. Приміряти на себе незвичне амплуа зірка вирішила з благородних міркувань: Джен зніме документальний фільм про рак грудей. Цю стрічку буде створено в рамках просвітницької серії під назвою «Проект п’ятьох» каналу Lifetime. У документальних короткометражних фільмах розповідатимуть про реальних жінок, які борються зі страшною хворобою.

Монумент із зубами

Монумент із зубами

Пригадуєте ритуал, який доводилося виконувати в дитинстві, коли випадав молочний зуб? Мати ставила спиною до печі або груби, а вам треба було метнути туди свій «кістяний» скарб і примовити: «Мишко–мишко, на тобі зуб старий, а мені дай новий»! А от британські діти, на відміну від українських, не розкидаються молочними зубами на догоду якійсь міфічній мишці. Вони їх збирають, щоб використати для спору­дженя пам’ятника ствбуровим клітинам, повідомляє BBC. Ідея створення «зубатого» монумента належить професору біології Імперського коледжу Лондона Сарі Ренкін. А втілить задум у життя художниця Джина Чарнецьки.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

— Шановні виробники телевізорів! Зробіть таку кнопочку не телевізорі, на яку натискаєш — і пульт пищить, де він там валяється.

Всі статті рубрики