«Перевертень» замiсть зрадника

«Перевертень» замiсть зрадника

Учора Леонід Кучма знову ходив на допит до Генпрокуратури й знову відмовився від очної ставки зі своїм екс–охоронцем Миколою Мельниченком. Кучма переконаний, що обвинувачення проти нього базується тiльки на показах лідера Соцпартії Олександра Мороза та Миколи Мельниченка з його плівками. «Ну те, що він продавав плівки наліво і направо, це відомо, як на мене, всім. А те, що займався підлогом і фальсифікацією — це теж явний факт», — каже переконаний у багаторазовому монтажі плівок Кучма.

Вона таки інтегрувалася

Вона таки інтегрувалася

Лідерка БЮТ Юлія Тимошенко, якій таки вдалося «відпроситися» в української Генпрокуратури для поїздки у Брюссель, вважає, що офіційний Київ лише імітує курс на євроінтеграцію. «Із 70 пунктів порядку денного асоціації з ЄС виконано лише сiм. Янукович симулює європейський вибір», — написала на своїй сторінці у «Твіттері» Тимошенко, завершивши зустріч з єврокомісаром iз питань розширення та європейської політики сусідства Штефаном Фюле. Вона запевнила, що українська опозиція докладатиме максимум зусиль, аби влада не відступила від заявленого курсу й до кінця року підписала угоду про асоціацію з Євросоюзом.

Рятуючи реноме

Рятуючи реноме

В останніх коментарях для ЗМІ щодо ймовірних причин «кислотного замаху» на нього в Києвi екс–«губернатор» Тернопільщини Юрій Чижмарь прозоро натякав на «тернопільський слід» у цій кримінальній справі. Постраждалий висловив припущення, що до злочину може бути причетне колишнє керівництво тернопільської міліції, з яким у нього був затяжний конфлікт iз дуже серйозними взаємними звинуваченнями («УМ» давала серію публікацій iз цього приводу). Зокрема, Чижмарь нагадав, що, будучи головою Тернопільської облдержадміністрації, інформував Міністерство внутрішніх справ про низку зловживань у місцевих правоохоронних органах, тому, мовляв, дуже можлива помста.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ірина Бережна: Варто змінити систему для голосування у ВР

Ірина Бережна: Варто змінити систему для голосування у ВР

Уродженка Луганська Ірина Бережна розпочинала власний трудовий шлях як приватний нотаріус. Утім волею долі після дострокових парламентських виборів восени 2007 року безпартійний столичний нотаріус стала народним депутатом (№151 за списками Партії регіонів). Під куполом ВР 30–річна депутат як член Комітету з питань правосуддя переважно переймається питаннями євроінтеграції, законодавчого реформування нотаріату, судової системи, корпоративного права тощо. Саме на ці теми пані Бережна погодилася дати відповіді «УМ».

Всі статті рубрики