Ніч яка супермісячна...

Ніч яка супермісячна...

Світові ЗМІ лякають читачів зростанням вулканічної й сейсмічної активності, ураганами та іншими катаклізмами, які загрожують Землі через активність Місяця. 19 березня єдиний природний супутник нашої планети наблизиться до неї на максимально коротку відстань. Це явище відоме під назвою «Супермісяць», нагадує британська газета «Дейлі мейл».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Бабусю, ти уроки зробила?

Бабусю, ти уроки зробила?

Румунка Ріфка Станеско стала бабусею й прославилася на увесь світ. Ще б пак, адже їй на той час було лише 23 роки! Це абсолютний рекорд для Європи. Досі наймолодшою європейською бабусею вважалася італійка Джулія Еліа, в якої онук з’явився, коли їй виповнилося 29.

Влада — це не духовно

Влада — це не духовно

Далай–лама XIV оголосив, що відмовляється від керуванням урядом Тибету в екзилі. Відповідну заяву для преси духовний лідер зробив в індійському місті Дарамсалі, де він мешкає у вигнанні, під час відзначення 52–ї річниці повстання в Тибеті. Наступного понеділка Далай–лама офіційно повідомить про своє рішення депутатів парламенту Тибету, який також діє в екзилі.

Президентське слово: як дав, так і забрав

Президентське слово: як дав, так і забрав

Рівень популярності президента Обами у США невблаганно знижується. За даними дослідження соціологічної компанії Ipsos, рейтинг нинішнього господаря Білого дому й досі становить 49%, але частка американців, які вважають, що країна рухається правильним шляхом, знизилася на 7% — до 31%. При цьому 64% населення вважає, що адміністрація Барака Обами обрала хибну стратегію розвитку. Це найгірший показник iз 2009 року, коли перший темношкірий президент США склав присягу.

Всі статті рубрики