Діти «шпигунки»

22.02.2011
Діти «шпигунки»

Голлівудська кінозірка Джессіка Альба на практиці втілює тезу про те, що красивих людей має бути якомога більше. 29–річна акторка з фільму «Місто гріхів», яка неодноразово очолювала рейтинги найпривабливіших та найсексуальніших жінок, незабаром подарує світові ще одну часточку вроди. Як повідомила Джесс у своєму «Фейсбуці», вона знову вагітна.

«Думаю, я здивую вас надзвичайною новиною: Онор скоро стане старшою сестрою! Ми з Кешем страшенно раді, тому вирішили самі повідомити вам про це. Я ціную ту любов і підтримку, яку ви мені дарували під час першої вагітності. І дуже сподіваюся на них і цього разу», — написала актриса.

До речі, в серпні на екрани вийде фільм «Діти шпигунів 4: Армагеддон» за її участю.

Нагадаємо, вже майже три роки Альба одружена з помічником режисера Кешем Уорреном. Дівчина зізнається, що Кеш довго вмовляв її піти під вінець, бо сама вона всілякі паперові умовності вважає зайвими. По­знайомилася пара 2004 року на зйомках фільму «Фантастична четвірка», а в грудні 2007–го, коли Джессіка вже була вагітна, було оголошено про заручини. Їхня перша дочка Онор Марі народилася 7 червня 2008 року.

 

А ТИМ ЧАСОМ...

Кінозірка Наталі Портман, якій усі пророкують цьогорічного «Оскара» за головну жіночу роль у фільмі «Чорний лебідь», чекає сина. Як показало проведене днями ультразвукове дослідження, актриса, яка вагітна від хореографа Бенжаміна Міллеп’є, носить під серцем хлопчика.