ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Наступ із півночі

Наступ із півночі

Усі вже давно звикли і з розумінням ставляться до домінування спортсменів Північної Європи в зимових видах спорту. Але останніми роками скандинави почали додавати і в літніх дисциплінах — особливо в ігрових видах під дахом. І погодні умови тут не відіграють жодної ролі, бо на перше місце виходить ставлення держави до розвитку спорту.

Прорив дебютантів

Прорив дебютантів

Після другого дня «Аустреліен оупен» українське представництво зазнало втрати там, де цього не очікували, натомість маємо незаплановану перемогу. Переможний понеділковий почин Сергія Стаховського вчора підтримала 21–річна Леся Цуренко. 157–ма ракетка світу легко, трохи більше ніж за годину, переграла швейцарку Паті Шнідер — 6:2, 6:3. У другому колі дебютантка відкритого чемпіонату Австралії зіграє з росіянкою Катериною Макаровою, яка напередодні у важкому матчі перемогла сербку Анну Іванович (колишня лідерка рейтингу WTA у Мельбурні має 19–й номер посіву).

Естафетний розрив

Естафетний розрив

Після зникнення зі спортивної карти України «великих ковзанів» усі зусилля вітчизняної ковзанярської еліти кинуто на підтримку шорт–треку. Щоправда, й ця зимова дисципліна не відчуває особливої уваги з боку держави, тому й не може похвалитися пристойними результатами українців на європейській першості, яка минулого уїк–енду завершилася в голландському Херенвені.

Всі статті рубрики