Життя без трамваїв

Життя без трамваїв

Працівники підприємства «Харківміськелектротранс» відмовилися виводити на маршрути трамваї та тролейбуси. Вони кажуть, що отримували гроші за свою працю ще в середині липня, тому далі чекати просто не можуть. Більше тижня тому транспортники провели попереджувальну акцію біля стін мерії, приводом для якої стала смерть їхнього колеги. Люди переконані, що той помер голодною смертю, бо жив один і не мав грошей навіть на хліб.

Приз за добро

Приз за добро

Цьогоріч уже вчетверте в Україні відзначали тих, чия благодійна робота визнана найкращою. Минулого тижня в приміщенні столичного Музею мистецтв імені Богдана і Варвари Ханенків відбулася урочиста церемонія нагородження переможців національного конкурсу «Благодійник року».

Температура йде на рекорд

Температура йде на рекорд

Минулі вихідні ледь не обернулися справжнім транспортним колапсом для всієї України. Сніг ні на мить не припинявся, на дорогах панувала ожеледиця, а довершував картину кусючий мороз. Схожа ситуація панувала в усій Європі — морозна сніжна погода паралізувала небо континенту. У міжнародному аеропорту «Бориспіль», починаючи з минулої п’ятниці, скасовують міжнародні рейси. Зокрема, вчора станом на восьму ранку не злетіли літаки з Відня та Лондона. Також, згідно з даними онлайн–табло «Борисполя», зі значним запізненням прибували рейси з Хургади, Москви, Алмати, Торонто, Нью–Йорка, Риги та Пунта Кана.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Ректоріада» без правил

«Ректоріада» без правил

Тиск, залякування й відвертий шантаж сім’ї Юрія Лисенка, який 10 грудня в чесній боротьбі переміг на виборах ректора ДонНУ всупереч бажанню міністра освіти Дмитра Табачника, триває. Не примирившись із поразкою, «провладний кандидат» Петро Єгоров та його високі патрони у міністерських кабінетах шукають будь–яку зачіпку, аби не затвердити Лисенка на посаді ректора. Як раніше повідомляла «УМ», у квартирах та службових кабінетах Лисенка, його дружини Тетяни Лев та їхнiх колег Бондаренка й Іваніцина були проведені обшуки, у результаті яких нічого крамольного так і не знайшли.

«Добро» — на дно

«Добро» — на дно

Караван із восьми барж, навантажених мінеральними добривами, так і не дістався порту призначення, зазнавши аварії неподалік румунського міста Харшова, біля рибальського селища Гіндарешть. Про це напередодні повідомили румунські ЗМІ. Як уточнило вчора українське МЗС із посиланням на дипломатичне представництво в сусідній країні, аварія сталася вранці (о 4.00) 19 грудня на 261–му кілометрі Дунаю, що всього в 130 кілометрах від кордону з Україною. Внаслідок інциденту в річку потрапили 964 тонни міндобрива «Амофос».

Дуплетом по конкуренту

Дуплетом по конкуренту

Злочин було скоєно в суботу ввечері на території одного з підприємств Миколаєва. Почувши серію гучних пострілів, мешканці довколишніх будинків одразу зателефонували на пульт «102». На місце події виїхала оперативно–слідча бригада Ленінського районного відділу міліції, яка знайшла трупи двох чоловіків із вогнепальними пораненнями. Одним з убитих виявився відомий у місті 52–річний бізнесмен Георгій Абшилава, а другим — його 33–річний водій.

«Ухилився» на 8 мільйонів

«Ухилився» на 8 мільйонів

Прокуратура Херсонської області порушила кримінальну справу за обвинуваченням директора ТОВ «Херсонський машинобудівний завод» у підробці документів, ухилянні від сплати податків на прибуток та податків на додану вартість на загальну суму 8,3 мільйона гривень. Як повідомили «УМ» у прес–службі Генпрокуратури, ще два місяці тому обвинуваченого було оголошено в розшук, оскільки спочатку він систематично ухилявся від проведення слідчих дій, а згодом і зовсім зник у невідомому напрямку. Оперативники мали чималий клопiт, щоб встановити його місцеперебування.

Роз’їхався ціною людського життя

Роз’їхався ціною людського життя

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Керівник відділу зв’язків iз громадськістю Ольга Кондрашова повідомила, що автомобілем BMW Х5, який на трасі Оріхове—Саки на с­мерть збив пішохода, керував депутат Верховної Ради Криму. За попередніми даними, водій і загиблий були тверезими. Пішохід ішов по дорозі на деякій відстані від узбіччя. Депутат не втік iз місця пригоди, дочекався приїзду міліції. Чоловік виправдовується, що, роз’їжджаючись із іншим авто, не помітив на чорному тлі людину, одягнену в темний одяг.

Новий рік «починає крокувати»

Новий рік «починає крокувати»

Минулої неділі, у день святого Миколая, на столичному майдані Незалежності засяяла новорічна ялинка. В урочистій церемонії запалення головної зеленої красуні країни взяли участь Президент Віктор Янукович, голова київської міськдержадміністрації Олександр Попов і митрополит УПЦ Московського патріархату Володимир (Сабодан).

Всі статті рубрики