Субота — без бою

Субота — без бою

Запланований на суботу бій між чемпіоном світу в суперважкій ваговій категорії за версіями IBF і WBO Володимиром Кличком і британцем Деріком Чісорою в Мангеймі відмінено. Причиною стала травма українця — позавчора по обіді під час тренування українець отримав розрив м’яза на животі.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ольга Суха: Дзюдо — це ще й психологічне протистояння

Ольга Суха: Дзюдо — це ще й психологічне протистояння

Дзюдо в нас відносять до тих видів спорту, які привчили українців сприймати як належне нагороди континентальних і світових першостей та Олімпійських ігор. На трьох останніх олімпіадах українські дзюдоїсти здобували принаймні одну медаль. Щоразу це була заслуга чоловіків, хоча й на жінок покладали і покладатимуть чималі надії. Два роки тому до Пекіна на Ігри поїхало четверо наших майстринь дзюдо, не менше представництво очікується і на лондонській Олімпіаді–2012.

Однією з атлеток, що збирається всерйоз поборотися за ліцензію на головні змагання чотириріччя, буде Ольга Суха. Нещодавно її визнали кращою спортсменкою жовтня в Україні після перемоги на бакинському етапі Кубка світу. Звичайно, за досвідом і титулами ця молода борчиня не зрівняється з такими лідерками нашої збірної, як Марина Прищепа та Анастасія Матросова. Утім 23–річна уродженка Рівного сповнена амбіцій і має надії принести Україні першу олімпійську нагороду в жіночому дзюдо.

Нові висоти Донецька

Нові висоти Донецька

Вечір середи вписав в історію «Шахтаря» нову сторінку — команда з Донецька вперше пробилася до «плей–оф» Ліги чемпіонів. Із сезону 2000/2001 «гірники» є незмінними учасниками ЛЧ, але досі далі групового етапу не заходили.

Всі статті рубрики