Новi можливостi для ощадливих

07.12.2010

Депозитні продукти для фізичних осіб Райффайзен Банку Аваль четвертий рік поспіль визнаються кращими в Україні у рамках Міжнародного фестивалю–конкурсу «Вибір року–2010».

Міжнародний фестиваль–конкурс «Вибір року» проводиться в Україні десятий рік поспіль. Це загальнонаціональний щорічний проект, що допомагає визначити та популяризувати найякісніші та найвiдомiшi товари та послуги на українському ринку. Організатори конкурсу щорічно оновлюють усі компоненти методики: переглядають склад експертної ради, рекламної комісії та високого журі, а також розширюють спектр компаній–учасниць у номінаціях з огляду на їх актуальність.

Лауреатів премії визначають за результатами всеукраїнського маркетингового дослідження споживчих уподобань, яке проводить міжнародна маркетингова агенція TNS Ukraine. Результати дослідження затверджує експертна рада конкурсу, вибір переможців також проходить аудит в аудиторській компанії Deloitte.

Сьогоднi Райффайзен Банк Аваль є одним із лідерів серед банків країни за обсягом залучених коштів фізичних осіб. Клієнти банку можуть розмістити свої заощадження на рахунках до запитання, депозитних рахунках із низкою додаткових переваг для вкладника (з виплатою відсотків наприкінці терміну чи щомісяця, з можливістю поповнення та дострокового зняття коштів тощо), а також пенсійних рахунках для одержання пенсій. Депозит можна розмістити строком на 1, 2, 3, 6 і 12 місяців. Ставки за всіма видами вкладів не змінюються протягом усього терміну дії депозитного договору.

У 2010 роцi Райффайзен Банк Аваль продовжує вдосконалювати iснуючi та розробляє новi види вкладiв.

Види вкладiв та їхнi основнi переваги:

«Вiльнi кошти» — можливiсть одержати найбiльший прибуток у виглядi вiдсоткiв.

«Премiя» зi щомiсячною виплатою вiдсоткiв.

«Заощадження» iз щоквартальною капiталiзацiєю вiдсоткiв та можливiстю поповнення рахунку у зручний для вас час протягом термiну дiї вкладу.

«Премiя для пенсiонерiв» передбачає отримання щомiсячного додаткового доходу, а також можливiсть поповнення депозитного рахунку.

На вимогу — «Унiверсальний» — з правом поповнення та часткового зняття коштiв та щомiсячною капiталiзацiєю вiдсоткiв.

Більш детальну інформацію про умови залучення коштів приватних осіб на депозитні рахунки у Райффайзен Банку Аваль розміщено на корпоративному сайті банку (www.aval.ua) у розділі «Приватним особам/Депозитні та поточні рахунки/Депозитні рахунки».