НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Енерджайзер» на колесах

«Енерджайзер» на колесах

«Дітище» Запорізького автозаводу — Lanos фургон «Електро» — викликало чималий інтерес у автолюбителів, а власників звичайних автівок, які треба «годувати» бензином, змусило задуматися над значно економнішою альтернативою. Окрім економії та екологічності, цей електромобіль може легко перевозити 350 кілограмів вантажу. А собівартість вітчизняного електродвигуна і батарей становить 40 тисяч гривень (близько 5 000 доларів).

Ігри з вовками — небезпечні

Ігри з вовками — небезпечні

Через необережність матері, яка привела минулої суботи в зоопарк шестирiчну доньку й запропонувала їй зблизька погодувати вовків, дитину жорстоко покусали звірі. Як розповідають очевидці, матір, проігнорувавши попереджувальний напис «Обережно! Тварини кусаються!», власноруч перенесла дівчинку через захисну огорожу вольєра ближче до хижаків. Коли ж дівча просунуло руку поміж залізними прутами, один iз вовків миттєво вп’явся в неї зубами й почав затягувати у клітку. Одразу ж напали ще кілька хижаків: до чого діставали зубами — те й рвали.

«Камбек» дипломного бумеранга

«Камбек» дипломного бумеранга

Головного БЮТівця Черкащини Анатолія Бондаренка підозрюють у зловживанні службовим становищем. Справа серйозна: Черкаська обласна прокуратура видала санкцію на його арешт. А тим часом сам Бондаренко, який очолює обласну організацію партії «Батьківщина» та фракцію Блоку Тимошенко у Черкаській обласній раді, — у лікарні. За станом здоров’я. «Тимошенківець» стверджує, що обласна прокуратура ще минулого місяця поновила проти нього кримінальну справу — буцімто за підозрою в підробці диплома і використання службового становища на посаді голови Лисянської райдержадміністрації.

Дожити до 22 листопада

Дожити до 22 листопада

Закордонні вояжі Віктора Януковича тривають: учора чинний Президент України відвідав із робочим візитом Брюссель. Туди нашого гаранта особисто під час телефонної розмови запросив президент Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу. Як нагадує «Німецька хвиля», їхня з Януковичем зустріч була вже другою за останні півроку. Що свідчить про зацікавленість Брюсселя у збереженні високого рівня двосторонньої співпраці з «постпомаранчевим» Києвом.

Макарони по–євпаторійськи

Макарони по–євпаторійськи

Учора з міської інфекційної лікарні Євпаторії мали виписати більшість із 67 госпіталізованих наприкінці минулого тижня дітей. Усі пацієнти — учні 1—4–х класів iз групи продовженого дня Євпаторійської загальноосвітньої школи №12. До лікарні вони потрапили з діагнозом «бактеріальна кишкова інфекція середнього ступеня». На щастя, обійшлося без серйозних ускладнень (стан лише двох дітей попервах викликав тривогу у медиків). А поклали малих на лікарняні ліжка звичайні макарони з м’ясом, які їм подали на обід у рідній школі.

Помолилися й побилися

Помолилися й побилися

Минулої п’ятниці в Умані, де після святкування іудейського Нового року залишалося ще чимало хасидів (цьогоріч їх з’їхалося майже 40 тисяч), спалахнули два серйозні конфлікти. Як повідомляє Черкаська обласна міліція, перший стався біля Уманської дитячої лікарні, де активісти першої Єврейської Євангельської церкви, які прибули з Одеси проповідувати в Умані вірування в «істинного Бога», розповсюджували листівки та футболки з написами про єднання євреїв у єдиній вірі. Хасидам така «лекція» не сподобалася, виникла сутичка, після якої одеситам довелося збирати речі та їхати додому.

«Слизький» «Буковель»

«Слизький» «Буковель»

Увечері минулої п’ятниці столичні правоохоронці затримали начальника Головного управління земельних ресурсів в Івано–Франківській області Юрія Добровольського. Про це інтернет–виданню Zaxid.net повідомили в Держкомземі України. Двома днями раніше упродовж ночі працівники Генпрокуратури, Головного управління боротьби з організованою злочинністю за участі бійців «Беркута» провели ретельний обшук і вилучили чимало документів та майже всі системні блоки комп’ютерів у «земельній конторі», якою керував Добровольський із березня 2008–го. До цього часу затриманий був заступником директора ТзОВ «Скорзонера» — власника «Буковеля», яким опікується фінансово–промислова група «Приват».

Всі статті рубрики