Сталін знову в суді

Сталін знову в суді

Позавчора в місцевому суді Жовтневого району Запоріжжя було оскаржено спорудження в місті пам’ятника Йосипу Сталіну. Автор позову Дмитро Харьков, координатор громадської ініціативи «Оновлення країни» у Запорізькій області, вважає, що комуністи, які встановили статую біля свого офісу, принизили його честь і гідність, зіпсували архітектуру, де він народився, виріс і мешкає.

Справа за автографом Януковича

Справа за автографом Януковича

Позавчора Голова Верховної Ради Володимир Литвин таки підписав ухвалені парламентом скандальні закони про місцеві вибори та про судоустрій і статус суддів. І це при тому, що лише закон про місцеві вибори містить 42 (!) сторінки зауважень Головного юридичного управління ВР.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Синьо–жовтий майдан

Синьо–жовтий майдан

Рівно 20 років тому перед державною установою в столиці вперше замайорів синьо–жовтий стяг. 24 липня 1990–го за рішенням президії Київської міськради на флагшток перед нинішньою мерією урочисто підняли майбутній Державний прапор України. 2000 року, з нагоди десятиріччя визначної події, Київрада затвердила цю дату як День українського національного прапора у столиці.

Кому тиск, а кому й обшук

Кому тиск, а кому й обшук

Навколо відомої «газової» справи тривають пристрасті. Днями нардеп Роман Зварич заявив, що Служба безпеки України чинить шалений тиск на нього та його дружину. Депутат пов’язує це з тим, що він очолює Тимчасову слідчу комісію ВР щодо рішення Стокгольмського арбітражного суду, розслідування діяльності ЗАТ «Росукренерго» і причетності до цього посадових осіб органів державної влади та арешту екс–голови Держмитслужби Анатолія Макаренка.

Всі статті рубрики