Тому що гарант!

Тому що гарант!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Засновник фірми з німецьким капіталом «КатМетал Україна» Райнхард Майдер подає до суду на Віктора Януковича за невчасне повернення йому податку на додану вартість. Інвестор вважає: українські чиновники практично довели його фірму до банкрутства. І хоча на початку нинішнього року Майдерові заплатили два мільйони гривень, а найближчим часом пообіцяли додати решту, обіцянкам підприємець не вірить — мовляв, чув їх ще з 1997 року, коли почав працювати в Україні.

Недооцінений, але не забутий

Недооцінений, але не забутий

Дуже небагатьом таланить іще за життя вписати своє ім’я в історію цілої країни. Однак Вадиму Гетьману це вдалося на всі сто відсотків. Абсолютна більшість із тих, хто особисто знав Вадима Петровича або ж працював з ним пліч–о–пліч, згадують його як талановитого фінансиста, реформатора і відданого патріота Української держави, професійні та вчасні дії якого неодноразово рятували вітчизняну економіку від краху.

«Сі бриз» подув

«Сі бриз» подув

Учора в Одесі відбулася офіційна церемонія відкриття українсько–американських навчань із залученням інших країн «Сі бриз–2010». Ще напередодні біля причалів та на рейді Одеського порту стали українські військові судна — корвет «Тернопіль», ракетний катер «Придніпров’я», морський тральщик «Черкаси», буксир–рятувальник «Кременець», госпітальний катер «Сокаль», а також великий десантний корабель «Костянтин Ольшанський». Вчора в Південну Пальміру зайшли фрегати ВМС США «Тейлор» та ВМС Туреччини «Явуз», а також два турецькі ракетні катери.

«Ду ю спік» для міліціонера

«Ду ю спік» для міліціонера

З 1 вересня українських медиків, міліціонерів, митників, прикордонників та рятувальників відправлять на курси англійської мови. Вчити іноземну їм доведеться в рамках підготовки до Євро–2012. Мовні курси будуть безкоштовними. Таке розпорядження дав віце–прем’єр Борис Колесников на останній нараді, присвяченій підготовці до чемпіонату Європи 2012 року, в якій взяли участь керівники Міносвіти, МВС, МОЗ та прикордонної і митної служб.

Слово може вбити?

Слово може вбити?

Начальник Головного управління МВС України у Дніпропетровській області Віктор Бабенко повідомив, що на місці замаху на голову правління відкритого акціонерного товариства «Дніпродзержинський річковий порт» міліціонери одразу вилучили вісім гільз калібру 5,45 міліметра, а за п’ятдесят метрів від місця злочину — сумку для тенісної ракетки. Нагадаємо, 47–річний бізнесмен Спектор, який пересувався на автомобілі «Порш Кайєн», з діагнозом «наскрізне вогнепальне поранення черевної порожнини та плеча й вогнепальне поранення передпліччя» був доставлений до однієї з дніпродзержинських лікарень ще 10 червня. На щастя, загрози його життю нині немає.

Відпочинок з «екстримом»

Відпочинок з «екстримом»

8 липня для багатьох українських туристів, які відпочивали в турецькому курортному місті Анталія, перетворилося на жах: їх попросили виїхати з готелів. Усі постраждалі придбали путівки одного з найбільших вітчизняних туроператорів — «Карія Тур Юкрейн». Як повідомили у Міністерстві закордонних справ, «наших співвітчизників почали виселяти у зв’язку з незабезпеченням туристичним оператором оплати за заброньовані для громадян номери».

За Петрівкою — Спасівка

За Петрівкою — Спасівка

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Цього року Петрів піст тривав як ніколи довго. Адже день його початку залежить від дати святкування Трійці, а вона була ранньою. І хоча Петрівка — піст не надто суворий, його завершення, поєднане зі святом Петра і Павла, для людей віруючих — неабияка втіха. Цих святих апостолів українці шанують чи не найбільше, і церков петро–павлівських в Україні є чимало. Отож багато парафій відзначили вчора своє храмове свято.

Загадка Караваджо

Загадка Караваджо

Знайдена в Німеччині картина «Поцілунок Іуди, або Взяття Христа під варту», яку було викрадено в ніч на 1 серпня 2008 року з Одеського музею західного і східного мистецтва, — не оригінальний твір геніального італійського художника Караваджо, а лише авторська копія.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики